Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Najave  |  Prva besplatna online škola roditeljstva u Srbiji – Bebinar.rs
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Najave

27. 12. 2017. Press centar UNS-a, 27. 12. u 11 sati

Prva besplatna online škola roditeljstva u Srbiji – Bebinar.rs

Udruženja građana „Porodica i ja“ je organizovalo konferenciju za novinare

 

Press centar UNS-a/ SREDA, 27. decembar 2017. godine u 11 sati

TEMA: Prva besplatna online škola roditeljstva u Srbiji – Bebinar.rs

U sredu 27.12. u 11h, u prostorije Press centar Udruženja novinara Srbije, Knez Mihailova 6/III, održana je konferencija za medije povodom starta prve besplatne online škole roditeljstva u Srbiji – Bebinar.rs.

Govornici: Dejan Pataki, Bebinar tim, prim. dr Ivan Bojović - specijalista ginekologije i akušerstva i Dušica Dišić Kovačević, viša medicinska sestra-babica, osnivač Fit i zdrava mama programa i osnivač privatnog patronažnog servisa Bebi patrola i

Udruženja građana „Porodica i ja“ pokreće prvu online edukaciju za trudnice i roditelje u Srbiji. Format edukacije se oslanja na vebinar platforme, otuda i ime škole: Bebinar.rs. Ideja ja da stručnjaci iz raznih oblasti, koje jesu sfera interesovanja trudnica i roditelja, ponude svoje znanje i iskustva u video formatu. Želja nam je da na internetu ponudimo pouzdane i relevantne odgovore u vezi sa dilemama koje se javljaju u ovom, osetljivom periodu života.

Škola je besplatna i dovoljna je najjednostavnija prijava da bi se pristupilo sadržajima.

Tehnička izvedba celog projekta je na visokom nivou i omogućava gledanje sadržaja, kako na računaru, tako i na telefonu i tabletu. Potrebna je samo internet konekcija.

Start Bebinara je zakazan za 15.01.2018. godine, a svi zainteresovani se od trenutka završetka konferencije za medije mogu prijavljivati besplatno. Dovoljno je da se ode na adresu Bebinar.rs i da se popune osnovni podaci i upiše e-mail adresa, na koju stiže potvrda za pristup.

Sa zadovoljstvom naglašavamo da smo se za ideju dobili podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i ostalih referentnih institucija.

Za sve dodatne informacije, Dejan Pataki, bebinar tim, 064 18 87 462, dejan@bebinar.rs

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS


Informacija  može  da  sadrži  stav  koji  nije  stav  Press  centra  UNS-a,  ukoliko  to   nije   izričito  navedeno.  Odgovornost  za  sadržinu  informacije  i  tačnost  podataka  snose  fizička  lica  ili  pravna  lica  u  čije  ime  je  Press  centar  prosledio  informaciju.


 

 

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs