UNS Press centar :: Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/rss.html organizovanje konferencije beograd, organizacija događaja Beograd sr http://presscentar.uns.org.rs/img/logo.png UNS Press centar :: Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/rss.html Budite u centru - Organizujte konferenciju u Press centru UNS-a http://presscentar.uns.org.rs/announcements/460/budite-u-centru---organizujte-konferenciju-u-press-centru-uns-a.html Press centar UNS-a je mesto odakle ćete se na najbolji način obratiti javnosti, gde ćete najpovoljnije održati konferenciju za novinare, seminar, okrugli sto, sastanak, promociju, predavanje... ]]>  

Dobrodošli u Press centar UNS-a.

(Fotografije sale u većem formatu možete pogledati u Galeriji na dnu strane)

 

Zakažite događaj, obratite se na:

tel: +381 (11) 328 50 86+381 (11) 328 50 86 , 262 49 94

mob:  + 381 (63) 611 086
e-mail:  pc@uns.org.rsana.petronijevic@uns.rs

Kontakt osoba: Ana Petronijević Miškov


]]>
Mon, 1 May 2017 10:01:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/460/budite-u-centru---organizujte-konferenciju-u-press-centru-uns-a.html
Upitnik-– mapiranje kulturne baštine http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1606/upitnik--mapiranje-kulturne-bastine.html Uključite se - popunite upitnik i mapirajte kulturnu baštinu ]]> Molimo vas da izdvojite nekoliko minuta za popunjavanje sledećeg upitnika:

Upitnik – mapiranje kulturne baštine

Istraživanje se odnosi na utvrđivanje važnosti kulturne baštine mesta/opštine u kojoj živite. Upitnik je anoniman, a podaci će biti korišćeni za svrhe istraživanja. Rok za popunjavanje upitnika je 10. april 2017.

Zahvaljujemo se na saradnji.


  

]]>
Sun, 30 Apr 2017 15:08:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1606/upitnik--mapiranje-kulturne-bastine.html
Rezultati ankete Nemačko-srpske privredne komore za 2017. godinu http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1619/rezultati-ankete-nemacko-srpske-privredne-komore-za-2017-godinu.html Nemačko-srpska privredna komora Vas poziva na konferenciju za novinare ]]>  

Press centar UNS-a/ PETAK, 28. april 2017. godine u 12 sati

TEMA: Rezultati ankete o uslovima poslovanja u Srbiji za 2017. godinu Nemačko-srpske privredne komore na temu “Uslovi poslovanja u Srbiji”

Pozivamo Vas na konferenciju gde će biti predstavljeni rezultati najnovijeg istraživanja o poslovnom okruženju i investicionom potencijalu u Srbiji koje je sprovela Nemačko-srpska privredna komora.

Rezultati ove ankete prikazuju prognozu nemačkih i srpskih kompanija o poslovanju u Srbiji u tekućoj godini, kao i mišljenje o Srbiji kao investicionoj destinaciji. Iz perspektive privrednika saznajemo stavove o dobrim i lošim aspektima za poslovanje.

Govornici:

  • Njegova Ekselencija Aksel Ditman, ambasador SR Nemačke u Srbiji
  • Dr Ronald Zeliger, predsednik Upravnog odbora Nemačko-srpske privredne komore i generalni direktor kompanije Hemofarm a.d.
  • Martin Knap, izvršni član Upravnog odbora Nemačko-srpske privredne komore

 

Prisustvo će biti omogućeno akreditovanim predstavnicima medija. Molimo za prijavu do četvrtka, 27.04.2017. do 16 časova na e-mail: dsw@ahk.rs.

Pomenuti govornici stoje na raspolaganju za sva Vaša pitanja vezana za temu konferencije.

Simultani prevod je obezbeđen.

Nakon konferencije Vas očekuje kafa i piće za osveženje.

 

Direktan prenos događaja možete pratiti putem Live stream rubrike

 

VREME:

PETAK, 28. april 2017. godine

12 sati

 

MESTO:

Press centar UNS-a, Knez Mihailova 6/III

Beograd

 

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju. 


 

]]>
Fri, 28 Apr 2017 17:29:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1619/rezultati-ankete-nemacko-srpske-privredne-komore-za-2017-godinu.html
„Podrška izvozu malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Republiku Bugarsku“ http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1618/podrska-izvozu-malih-i-srednjih-preduzeca-i-preduzetnika-u-republiku-bugarsku.html Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije je organizovala konferenciju za novinare ]]>  

Press centar UNS-a/ SREDA, 26. april 2017. godine u 12 sati

TEMA: Finalna konferencija projekta „Podrška izvozu malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Republiku Bugarsku“

AGENDA SKUPA: 

11.30  Registracija učesnika, osveženje

12.00  Otvaranje konferencije

- Vladimir Jovanović, Razvojna agencija Srbije, zamenik direktora Sektora za podršku MMSPP

12.15  Predstavljanje projekta

Vladan Jeremić, Jugoistočna razvojna mreža, predsednik

12.30  Predstavljanje rezultata Studije „Sektorska analiza izvoznog potencijala MSPP u republiku Bugarsku“.

Zoran Aleksić, koautor Studije

13.00   Predstavljanje „Vodiča za izvoz u republiku Bugarsku“

Branko Brković, koautor Studije

13.20  Diskusija

14.00  Koktel i degustacija vina iz Srbije i Bugarske

Na konferenciji su predstavljeni rezultati projekta „Podrška izvozu MSPP u Republiku Bugarsku“. Ovaj Projekat je pružio pomoć MSPP da se bolje pripreme za nastup na bugarskom tržištu.

Glavni rezultati projekta su:

- izrađena Studija „Sektorska analiza izvoznog potencijala MSPP u Republiku Bugarsku“. Ova studija je definisala šest najperspektivnijih sektora i 23 delatnosti u kojima je moguće ostvariti dobre izvozne rezultate u Bugarskoj. Studija je na taj način postala  smernica i pokazatelj pravca u kojima izvozni napori mogu da se usmere i daju pozitivne rezultate.

- izrađen i  štampan „Vodič za izvoz u Republiku Bugarsku“ koji predstavlja praktičan alat za MSPP u pravcu povećanja izvoza u Bugarsku. 

- realizovane obuke o izvozu u Bugarsku za predstavnike MSPP-a u jugoistočnoj Srbiji

Na konferenciji su detaljno predstavljeni glavni rezultati projekta. Svi glavni rezultati projekta: Studija „Sektorska analiza izvoznog potencijala MSPP u Republiku Bugarsku“ i  „Vodič za izvoz u Republiku Bugarsku“ su dostupni na internet stranici Jugoistočne razvojne mreže www.jrm.rs/

Projekat je realizovala: Jugoistočna razvojna mreža (Asocijacija akreditovanih regionalnih razvojnih agencija južne i istočne Srbije) koju čine:

- Regionalna Razvojna Agencija – „Jug“

- Regionalna razvojna agencija „Braničevo – Podunavlje“

- Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga

- RARIS, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije

Projekat je finansirala Razvojna agencija Srbije u okviru svog Programa podrške poslovnoj institucionalnoj infrastrukturi u 2016. godini.

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS

 

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju. 


 

 

]]>
Wed, 26 Apr 2017 14:01:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1618/podrska-izvozu-malih-i-srednjih-preduzeca-i-preduzetnika-u-republiku-bugarsku.html
Najava "Belgrade Youth Fair" http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1614/najava-belgrade-youth-fair.html Omladinski savez Srbije je organizovao konferenciju za novinare ]]>

 

Press centar UNS-a/ UTORAK, 18. april 2017. godine u 11 sati

TEMA: Najava "Belgrade Youth Fair"

Omladinski savez Srbije je organizovao konferenciju za novinare u utorak 18. aprila u 11 sati u Press centru UNS-a (Knez Mihailova 6/III) povodom NAJVEĆEG KARIJERNOG DOGAĐAJ ZA MLADE U REGIONU "Belgrade Youth Fair"

U Beogradu će se 20. i 21. aprila u prostorijama Doma Sindikata održati Belgrade Youth Fair, najveći karijerni sajam u Srbiji kao i CEO Konferencija, najveća regionalna motivaciona konferencija, koji će okupiti najveće kompanije u zemlji i regionu, ali i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji. Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije, koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group u partnerstvu sa Omladinskim savezom Srbije, jeste povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike mladima da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, kao što su biznis, mediji, kultura, turizam, informacione tehnologije i mnoge druge.  Pored toga, mladi će steći mogućnost da učestvuju u programima prakse i zapošljavanja koje izlagači na sajmu mogu ponuditi.

 Učesnici konferencije: Hadži Strahinja Stojković, predsednik Omladinskog saveza Srbije, Miloš Čevizović, predsednik "EKOF Media Group", Dragana Belović, Tim lider "EKOF Media Group" i Rajka Kovačević, koordinator tima za saradnju organizacije "Marketing Workshop".

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS

 


 Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju. 


 

]]>
Tue, 18 Apr 2017 11:48:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1614/najava-belgrade-youth-fair.html
Obaveštenje o neradnim danima u Press centru UNS-a http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1615/obavestenje-o-neradnim-danima-u-press-centru-uns-a.html Neradni dani Press centra UNS-a - od petka 14. aprila zaključno sa ponedeljkom, 17. aprilom 2017. godine. ]]>  

Poštovani klijenti, koleginice i kolege novinari, saradnici,

Obaveštavamo vas da Press centar Udruženja novinara Srbije neće raditi od petka, 14. aprila, zaključno sa ponedeljkom, 17. aprilom 2017. godine, zbog uskršnjih praznika.

Dežurni telefon Press centra UNS-a: 063 611 086

Želimo Vam srećan Uskrs!


  

]]>
Mon, 17 Apr 2017 13:29:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1615/obavestenje-o-neradnim-danima-u-press-centru-uns-a.html
"Pozitivna psihologija i potpuna dobrobit" http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1612/pozitivna-psihologija-i-potpuna-dobrobit.html Udruženje "Život i zdravlje" je organizovalo stručni skup ]]>  

Press centar UNS-a/ SREDA, 12. april 2017. godine u 14 sati

TEMA: "Pozitivna psihologija i potpuna dobrobit"

Agenda skupa:

14.00 - 14.30 Pozdravna reč: dr sc med. Zorica Plavšić

14.30 - 15.30 Pozitivna psihologija i potpuna dobrobit: prof. dr sc Julian Melgosa (SAD)

                           (predavanje na engleskom sa prevodom)

15.30 - 16.00 Diskusija

Stručni skup akreditovan A-1-838/17 za lekare, psihologe i neuropsihijatre.

"Psihologija i njene brojne primene su, kroz istoriju, bile usmerene na abnormalne i patološke aspekte ljudskog ponašanja. Svrha i ciljevi su se tradicionalno sastojali od prepoznavanja maladaptivnog ponašanja, pogrešnih obrazaca ponašanja, neispravnog učenja, problema u međuljudskim odnosima i drugom. Jednom uočen, pacijent bi dobio dijagnozu kako bi započeo tretman usmeren ispravljanju problema i vraćanju ljudskog bića u normalno stanje. Pozitivna psihologija prepoznaje da je ovo samo jedan manji deo, a da bi veću pažnju trebalo usmeriti prednostima, a ne slabostima pojedinaca." -prof. dr sc Julian Melgosa.

 

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS

 


 Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju. 


 

 

 

]]>
Wed, 12 Apr 2017 15:28:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1612/pozitivna-psihologija-i-potpuna-dobrobit.html
"Iskustvo političkog procesa Srbije" http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1592/iskustvo-politickog-procesa-srbije.html Danijela Sremac je organizovala konferenciju za novinare ]]>  

Press centar UNS-a/ SREDA, 15. mart 2017. godine u 10 sati

Tema: Iskustvo političkog procesa Srbije-Danijela Sremac, Budućnost Srbije

U sredu 15. marta u 10 sati u Press centru UNS-a, Knez Mihailova 6/III, Danijela Sremac, je govorila o tome zašto nije podnela kandidaturu za predsednika Srbije i iznela svoje utiske o političkoj sceni u Srbiji.

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS


 Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.]]>
Wed, 15 Mar 2017 05:49:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1592/iskustvo-politickog-procesa-srbije.html
"80 godina časopisa "Student" http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1586/80-godina-casopisa-student.html Nekadašnji i sadašnji urednici i saradnici lista "Student" su organizovali konferenciju za novinare ]]>  

Press centar UNS-a/ SREDA, 15. mart 2017. godine u 12 sati

TEMA: "80 godina časopisa "Student"

Za istoriju srpskog i jugoslovenskog novinarstva 15. mart 1937. godine važan je datum. Tada se pojavio prvi broj ''Studenta'', lista beogradskih sudenata, sa Ivom Lolom Ribarom kao osnivačem i Bogdanom Pešićem kao prvim glavnim urednikom.

Kroz potonje decenije ovaj list razvijao se kao glasilo ne samo univerzitetske već i šire intelektualne javnosti, tematski okrenut ne samo zbivanjima na Beogradskom univerzitetu već i društvenim pojavama u celini, prvenstveno u zemlji ali i u svetu. ''Student'' je bio poligon slobodnog mišljenja, žurnalističke i umetničke kreativnosti, škola dobrog novinarstva i rasadnik talenata u svim domenima kulture.

O profilu i značaju lista ''Student'' i o programu predstojeće proslave njegovog jubileja na konferenciji za medije 15. marta u 12 sati u Pres centru Udruženja novinara Srbije govorili su: Mirko Miloradović, urednik iz prve poratne redakcije, potom kasniji urednici i saradnici Nebojša Dragosavac, Branka Otašević, Ljubomir Kljakić, Slobodan Ivkov, Aleksandar Baljak i Jelena Petković.

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS


 Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju. 

]]>
Wed, 15 Mar 2017 13:56:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1586/80-godina-casopisa-student.html
Promocija četvrtog izdanja lista „Bratstvo Milićevići“ http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1590/promocija-cetvrtog-izdanja-lista-bratstvo-milicevici.html Udruženje "Bratstvo Milićevića" vas poziva na promociju časopisa ]]>  

Press centar UNS-a/PETAK, 10. mart 2017. godine u 19 sati

TEMA: Promocija četvrtog izdanja lista „Bratstvo Milićevići“


U petak 10. marta u 19 sati u Press centru UNS-a, Knez Mihailova 6/3 biće održana promocija četvrtog izdanja lista "Bratstvo Milićevići"

Program:

- Prota Branko Topalović – Blagoslov

  • Srđan Milićević, predsednik Udruženja Bratstva Milićevića – Uvodna reč
  • Zvonimir Pešić, novinar, odgovorni urednik četvrtog lista „Bratstvo Milićevići“ - Predstavljanje lista
  • Milovan Gvozdenović, zvuci zavičaja - Guslarsko Udruženje Milan Đ. Milićević
  • Ljiljana Habjanović Đurović, književnica
  • Milan Milićević, harmonikaš  – izvorna muzika
  • Koktel

Moderator: Miša Ćirić


VREME:

PETAK, 10. mart 2017. godine

19 sati

 

MESTO:

Press centar UNS-a, Knez Mihailova 6/III

Beograd

 

 


 Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.]]>
Fri, 10 Mar 2017 14:59:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1590/promocija-cetvrtog-izdanja-lista-bratstvo-milicevici.html
"Anatomija sudskog ubistva" http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1589/anatomija-sudskog-ubistva.html Udruženje "Sloboda" je organizovala promociju knjige ]]>  

Press centar UNS-a/PETAK, 10. mart 2017. godine u 12 sati

TEMA: Promocija knjige dr Vukašina Andrića "Anatomija sudskog ubistva"

 

U petak 10. marta u Press centru UNS u 12 sati u organizaciji Udruženja "SLOBODA" održana je promocija knjige dr Vukašina Andrića "Anatomija sudskog ubistva".

O knjizi se govorili: Nikola Šainovic, bivši premijer Srbije i potpredsednik vlade Jugoslavije, Vukašin Jokanović, bivši državni tužilac SRJ, ministar unutrašnjih poslova i predsednik Skupštine Kosova i Vukašin Andrić, autor knjige

Knjiga po prvi put sveobuhvatno otkriva do sada nepoznate i strogo čuvane tajne kako je u Haskom tribunalu trovan i napokon ubijen dugogodišnji predsednik Srbije i SR Jugoslavije Slobodan Milosevic, ko je sprečavao i zabranjivao Miloševićevo lečenje na VMA, šta su stvarno utvrdili najpoznatiji ruski i francuski lekari prilikom autopsije...

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS

 


 Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.]]>
Fri, 10 Mar 2017 11:12:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1589/anatomija-sudskog-ubistva.html
Kandidatura prof. dr Mile Alečković za predsednika Srbije http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1583/kandidatura-prof-dr-mile-aleckovic-za-predsednika-srbije.html Pokret "Otadžbina" je organizovao konferenciju za novinare ]]>  

Press centar UNS-a/ PETAK, 3. mart 2017. godine u 12 sati

TEMA: Kandidatura prof. dr Mile Alečković za predsednika Srbije

U petak 3. marta u 12 sati u Press centru UNS-a, prof. dr Mila Alečković objavila je svoju kandidaturu za predsednika Srbije.

Pokret "Otadžbina" (matica Srbija, rasejanje, srpska Makedonija, srpska Crna Gora, Republika Srpska, srpska Krajina) kandiduje poznatog rodoljuba prof. dr Milu Alečković.

 

 

Govorili su: Mila Alečković Nikolić, kandidatkinja za predsednika Republike, Yves Bataille, Nacionalni front Francuske, Zoran Đokić, Pokret "Otadžbina", Milisav Petrović, Pokret "Otadžbina", Svetozar Babić, Pokret "Otadžbina" i Božidar Popović, astrolog.

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS

 


 Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.]]>
Fri, 3 Mar 2017 14:42:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1583/kandidatura-prof-dr-mile-aleckovic-za-predsednika-srbije.html
„Genocid nad Srbima u Sarajevu 1992-1995“ http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1582/genocid-nad-srbima-u-sarajevu-1992-1995.html Institut za istraživanje srpskih stradanja u XX veku je organizovao promociju knjige ]]>  

Press centar UNS-a/ SREDA, 1. mart 2017. godine u 11 sati

TEMA: Promocija knjige „Genocid nad Srbima u Sarajevu 1992-1995“

Povodom godišnjice genocida nad Srbima u Sarajevu 1992-1995 godine, u sredu 1. marta u 11 sati u Press centru UNS-a  održana je promocija knjige Milivoja Ivaniševića „Genocid nad Srbima u Sarajevu 1992-1995“

Genocid nad Srbima u Sarajevu i građanski rat u Bosni i Hercegovini započeo je 1. marta 1992. kada su u nedelju  u centru Sarajeva muslimanski ekstremisti s ulice otvoreno pucali na srpsku crkvu i svatove. Tom prilikom su ubili Srbina, starog svata, Nikolu Gardovića, samo zato što je Srbin i hrišćanin, a zatim su muslimani upali u srpska sela i napravili strašan pokolj. Srbi su se smoorganizovali u odbrani i zaštiti svojih porodica i kuća i tako je poćeo rat u BiH.

Na promociji je bilo reči o:

- Sarajevo je 1992. pretvoreno u najveći koncentracioni logor posle Drugog svetskog rata u kome su muslimanske formacije Alije Izetbegovića  pobile  7019 Srba u muslimanskom delu Sarajeva

- U 123 koncentraciona logora smrti  mučeni su i ubijani Srbi i to samo zato što su Srbi

- Srpske žene su silovane, mučene i ubijane u specijalnim javnim kućama, gde su držane  kao etničke robinje

- Za ove  zločine nad Srbima niko od muslimanskih ratnih lidera nije odgovarao, ni pred međunarodnim, ni pred bosanskohercegovačkim sudovima!

 

Govorili su: Milivoje Ivanišević, autor knjige, Institut za istraživanje srpskih stradanja u XX veku i Miroslav Lučić, predsednik Skupštine grada Istočno Sarajevo

Iznete su objektivne činjenice i svedočenja zatočenih Srba u Sarajevu, što omogućava da se shvate sve strahote i razmere genocida koji su muslimani izvršili nad građanima Sarajeva srpske nacionalnosti tokom rata 1992-1995. godine u BiH.

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS

 


 Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


 

 


 

]]>
Wed, 1 Mar 2017 15:54:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1582/genocid-nad-srbima-u-sarajevu-1992-1995.html
Program neformalnog obrazovanja mladih o problemima zavisnosti http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1578/program-neformalnog-obrazovanja-mladih-o-problemima-zavisnosti.html Kancelarija za mlade je organizovala konferenciju za novinare ]]> Press centar UNS-a/ PETAK, 24. februar 2017. godine, 11.00 SATI

Na konferenciji za novinare je promovisan projekat: Program neformalnog obrazovanja mladih o problemima zavisnosti "Reci ne alkoholu"

Učesnici konferencije su bili: Vladimir Kuzmanović, član veća GO Stari Grad, Nenad Stevanović, Centar za prevenciju narkomanije, Pavle Varsaković, Centar za obuku i edukaciju i Nikola Adamović, Inovativni centar Beograda

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS

 

 Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


 

 


 

]]>
Thu, 23 Feb 2017 16:01:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1578/program-neformalnog-obrazovanja-mladih-o-problemima-zavisnosti.html
Karatisti osvojili sedam medalja na Evropskom prvenstvu http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1574/karatisti-osvojili-sedam-medalja-na-evropskom-prvenstvu.html Karate federacija Srbije je organizovala konferenciju za novinare ]]>  

Press centar UNS-a/ SREDA, 22. februar 2017. godine u 11 sati

 TEMA: "Uspeh naših karatista na Evropskom prvenstvu"

Na Evropskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore, koje je odžano od 16. do 19. februara u Sofiji, naši reprezentativci osvojili su sedam medalja (jednu zlatnu, četiri srebrne i dve bronzane).

U čast osvajača medalja organizovana je konferencija za novinare u sredu, 22. februara 2017. godine, sa početkom u 11,00 časova.

Na konferenciji su govorili: Predrag Stojadinov, direktor  i osvajači medalja: Dina Durmiš, Jovan Simić, Bojana Mladežić, Jovan Ćirić, Anja Milovanović, Luka Cerović, Stefan Suvajčvić, Uroš Vukmirović, Vanja Saveski i Maja Maticki

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS

 

 


 Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju. 


]]>
Wed, 22 Feb 2017 11:05:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1574/karatisti-osvojili-sedam-medalja-na-evropskom-prvenstvu.html
Novinarska etika u onlajn medijima http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1568/novinarska-etika-u-onlajn-medijima-.html Savet za štampu je organizovao seminar ]]>  

Press centar UNS-a/ SREDA, 22. februar 2017. godine u 12 sati

TEMA: Novinarska etika u onlajn medijima

 

AGENDA SEMINARA:   

12:00 - 13.00  Predstavljanje Smernica za primenu Kodeksa novinara Srbije u onlajn okruženju (studija slučaja)

- Đorđe Krivokapić, SHARE fondacija

- Miloš Stojković, advokat

 13:00 - 14.00  Simulacija rada Komisije za žalbe Saveta za štampu

- Tamara Skrozza, članica Komisije za žalbe
- Petar Jeremić, član Komisije za žalbe

  

Napomena: Svi učesnici su dobili primerke Kodeksa novinara Srbije i Smernica za primenu Kodeksa u onlajn okruženju

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS

 

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


 

 

]]>
Wed, 22 Feb 2017 15:23:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1568/novinarska-etika-u-onlajn-medijima-.html
Obaveštenje o neradnim danima u Press centru UNS-a http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1569/obavestenje-o-neradnim-danima-u-press-centru-uns-a.html Sreda i četvrtak - neradni dani u Press centru ]]>  

Poštovani klijenti, koleginice i kolege novinari, saradnici,

Obaveštavamo vas da Press centar Udruženja novinara Srbije neće raditi u sredu i četvrtak, 15. i 16. februara 2017. godine, zbog obeležavanja Dana državnosti Republike Srbije.

Dežurni telefon Press centra UNS-a: 063 611 086

U petak 17. februara Press centar će raditi od 9 do 17 sati.

 

Srdačan pozdrav,
Press centar UNS-a


]]>
Thu, 16 Feb 2017 09:55:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1569/obavestenje-o-neradnim-danima-u-press-centru-uns-a.html
Danijela Sremac-Budućnost Srbije http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1559/danijela-sremac-buducnost-srbije.html Danijela Sremac je održala konferenciju za novinare ]]>  

Press centar UNS-a/ PETAK, 10. februar 2017. godine u 10 sati

TEMA: Predstavljanje programa Danijele Sremac, kandidata za predsednika Srbije

U petak 10. februara u Press centru UNS-a, Knez Mihailova 6/III Danijela Sremac, kandidat za predsednika predstavila je program pokreta "Budućnost Srbije"

Agenda skupa:

10:00 — 10:30 Program za Srbiju

10:00 — 11:00 Pitanja i odgovori

11:00 — 12:00 Koktel za novinare i goste

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS

 

 

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.

]]>
Fri, 10 Feb 2017 12:12:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1559/danijela-sremac-buducnost-srbije.html
Za jedinstvo naroda u očuvanju bezbednosti Srbije http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1566/za-jedinstvo-naroda-u-ocuvanju-bezbednosti-srbije.html Savez boračkih organizacija Republike Srbije SABOR je organizovao konferenciju za novinare ]]>

 

TEMA: "Za jedinstvo naroda u očuvanju bezbednosti Srbije"

U petak, 10. februara u Press centru UNS-a, Knez Mihailova 6/III, Savez boračkih organizacija Republike Srbije "SABOR" održao je konferenciju za novinare povodom organizacije skupa "Za jedinstvo naroda u očuvanju bezbednosti Srbije". Skup će biti održan u subotu 11. februara 2017. godine sa početkom u 11:55 časova ispred zgrade MIP-a u Beogradu.

 

Govorili su: Ljubomir Bradić, Udruženje boraca rata 1990.-1999. Grada Valjeva, Saša Dujović, Unija ratnih veterana i invalida Srbije i Dejan Marjanović, Savez boračkih organizacija Republike Srbije SABOR

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


]]>
Fri, 10 Feb 2017 21:30:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1566/za-jedinstvo-naroda-u-ocuvanju-bezbednosti-srbije.html
Komemoracija Zvonimiru Pantiću http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1562/komemoracija-zvonimiru-panticu.html Komemoracija Zvonimiru Pantiću, dugogodišnjem direktoru Radija Studio B biće održana u utorak, 7. februara u Press centru UNS-a ]]>

 

Press centar UNS-a/ UTORAK, 7. februar 2017. godine u 12 sati

Komemoracija Zvonimiru Pantiću

Komemoracija dugogodišnjem direktoru Radija Studio B Zvonimiru Zvonku Pantiću biće održana sutra, u 12 sati, u Pres centru Udruženja novinara Srbije (Knez Mihailova 6/III). Zvonko Pantić rođen je 1939. godine u Trsteniku. Završio je Višu mešovitu gimnaziju. Novinarstvom je počeo da se bavi 1962. godine kao honorarni saradnik u „Večernjim novostima“. Od 1969. do 1971. godine radio je u listu „Borba“, kao saradnik unutrašnjopolitičke rubrike i pomoćnik noćnog urednika, odakle prelazi u Radio-Borbu, kasnije nazvan Radio Studio B.

Na Radiju Studio B tokom godina bio je urednik različitih programa. Počeo je uređivanjem vesti iz beogradskih opština, bio voditelj brojnih emisija, ali i urednik drugog i prvog programa Radija Studio B.

Dobitnik je Zlatnog znaka Studija B. Član UNS-a bio je od 1975. godine.

Zvonko Pantić preminuo je juče u Beogradu, u 78. godini. Biće sahranjen u sredu, 8. februara u 14.30 sati, na Novom Bežanijskom groblju.

 

VREME:

UTORAK, 7. februar 2017. godine

12 sati

MESTO:

Press centar UNS-a, Knez Mihailova 6/III

Beograd


]]>
Tue, 7 Feb 2017 11:01:00 +0100 Najave http://presscentar.uns.org.rs/announcements/1562/komemoracija-zvonimiru-panticu.html