Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Novi sastav Komisije za žalbe Saveta za štampu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

18. 09. 2015.

Novi sastav Komisije za žalbe Saveta za štampu

Upravni odbor Saveta za štampu izabrao je, nakon sprovedenog javnog konkursa, troje predstavnika javnosti u Komisiji za žalbe. Izabrani su: Ivana Stjelja, koordinatorka Antidiskriminacionog programa organizacije Praxis, Nevena Krivokapić, medijska pravnica, koordinatorka za onlajn medije i slobodu izražavanja u digitalnom okruženju Share fondacije i Dragan Đorđević, koordinator Mreže odbora za ljudska prava u Srbiji CHRIS.

 

Oni će u Komisiji za žalbe zameniti dosadašnje predstavnike civilnog društva: Zorana Ivoševića, Boža Prelevića i Predraga Azdejkovića, kojima se Savet za štampu zahvaljuje na velikom angažovanju u proteklom perodu.

Predstavnici osnivača Saveta za štampu odlučili su da i u narednom mandatu predstavljaju dosadašnji članovi: Ivan Cvejić, Zlatko Ćobović, Marija Kordić (Asocijacija medija), Tamara Skrozza, Vlado Mareš (NUNS), Stojan Marković (Lokal pres) i Petar Jeremić (UNS).

Drugi predstavnik UNS-a u Komisiji u naredne četiri godine biće Vladimir Radomirović, glavni i odgovorni urednik portala „Pištaljka.rs“, koji će zameniti Ljiljanu Smajlović.

Prva sednica Komisije u novom sastavu biće održana sledeće nedelje.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs