Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Saopštenje sa konferencije za novinare kompanije "Perunis"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

22. 04. 2016.

Saopštenje sa konferencije za novinare kompanije "Perunis"

Zoran Trifunović, jedan od vlasnika švajcarske kompanije "Perunis", predstavio je u Press centru UNS-a, Qvid, novu revolucionrnu marketing platformu

 

Perunis, kompanija iz Švajcarske pruža usluge hiperlokalnog marketinga za maloprodaju. Nakon pokretanja jedinstvene platforme za hiperlokalni marketing  „Quid“, Perunisov biznis se razvija. Više vodećih evropskih nacionalnih i internacionalnih kompanija potvrđuje narudžbine. Perunis je uspešno započeo posao u Srbiji i Bosni i Hercegovini, gde otvara nova zastupništva.

Qvid je platforma koja motiviše i angažuje klijente da lično posete prodajna mesta. Platforma omogućava dostavljanje adaptivnih promotivnih poruka, zavisnih od mesta, profila i drugih karakteristika korisnika, koristeći funkcije pametnih mobilnih uređaja (pametni telefoni i tableti).

Qvid omogućava prodavcima i proizvođačima da, preko pametnih telefona, promovišu svoju prodaju, koristeći marketinške instrumente, kao što su pozivi na događaje, nagradne igre, kuponi, bonus kartice, i drugo, dostavljajući ih istovremeno korisnicima i šireći ih preko drugih socijalnih mreža. Male i velike kompanije mogu direktno (i u oba pravca) da komuniciraju sa svojim klijentima, dostavljajući im efikasno i brzo informacije o najaktuelnijim ponudama. Ovakve marketinške instrumente do skoro su mogle da koriste samo odabrane velike kompanije.

Klasični mediji (štampa, radio i tv) dobijaju novi kanal i direktan pristup segmentu korisnika pametnih telefona. Quid im omogućava da taj kanal koriste kao novi izvor prihoda i interakcije sa potrošačim.

Za korisnike pametnih telefona Qvid je savetnik za kupovinu i omogućava da brzo i efikasno nađu najatraktivnije ponude u njihovoj blizini. Quid app je besplatan i stoji na raspolaganju za sve popularne telefone (Quid za iOS i Quid za Android).

U okviru strateškog plana, Perunis namerava da ojača prisustvo u Srbiji i BiH, otvarajući lokalna zastupništva i pojačavajući saradnju sa odabranim partnerima.

Više informacija o Perunisu u Quid možete naći na http://www.media.perunis.ch

Kontakt: Zoran Trifković, media@perunis.ch, +41 415 08 19 84

 


 Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs