Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Otvaranje izložbe Milice Savić u kući kralja Petra I
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

25. 05. 2016.

Otvaranje izložbe Milice Savić u kući kralja Petra I

Samostalna izložba Milice Savić, akademske slikarke iz Beograda, biće otvorena u petak, 27. maja 2016, u 19 časova, u Kući kralja Petra I, ustanovi kulture GO Savski venac.

(Foto: preuzeto sa sajta kucakraljapetra.rs)

Izložbu će otvoriti prof. Anđelka Bojović.

Milica Savić izlaže u sklopu programa kojim Kuća kralja Petra I podržava mlade umetnike u organizaciji prve samostalne izložbe. Milica Savić diplomirala je 2010. godine na FLU, u klasi prof. Dragana Jovanovića, a master studije završava na istom fakultetu 2013, u klasi prof. Anđelke Bojović.

Do sada je izlagala na 20 kolektivnih izložbi i učestvovala na četiri likovne kolonije. Kandidat za upis Master programa Umetničkog instituta „Sotheby’s“ u Njujorku postaje 2015. godine. Na svojoj prvoj samostalnoj izložbi predstaviće publici 35 radova ulja na platnu, crteža i kolaža. U toku 2016. godine, posle izložbe u Kući kralja Petra I, Milica će se predstaviti samostalnim izložbama u Siguenzi (Španija), u Napulju (Italija) i Njujorku (SAD).


Izložba će biti otvorena do 2. juna 2016, radnim danima od 12 do 19 i subotom od 10 do 14 časova. Ulaz je slobodan.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs