Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Poziv na skup „Izazovi mlečnog govedarstva: Holandija i Srbija“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

08. 09. 2016.

Poziv na skup „Izazovi mlečnog govedarstva: Holandija i Srbija“

Pozivamo novinare koji prate poljoprivredu na skup „Izazovi mlečnog govedarstva: Holandija i Srbija“ koji će biti održan u Novom Sadu, 8. septembra, od 10 do 15 sati u amfiteatru centralne univerzitetske zgrade, ulica Dr Zorana Đinđića 1.

 


Organizatori skupa su Odeljenje za poljoprivredu Ambasade kraljevine Holandije, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, Departman za stočarstvo Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu i Press centar Udruženja novinara Srbije.

Program skupa je u prilogu.

Molimo novinare koji su zainteresovani da učestvuju i izveštavaju sa skupa da se prijave na e-mail: sladjana.dimitrijevic@uns.rs do 4. septembra. Potrebno je da navedete kontakt podatke (e-mail i telefon) i redakciju za koju radite ili sa kojom sarađujete.

Press centar UNS-a je u prilici da novinarima koji ne žive u Novom Sadu pokrije putne troškove. Novinarima će potvrda o pokrivanju putnih troškova biti poslata elektronskom poštom.

 


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs