Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  "70 godina Saveza slepih Srbije"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

12. 10. 2016.

"70 godina Saveza slepih Srbije"

Svečanom akademijom u Sava centru 12. oktobra, Muzičkim festivalom 4. novembra i promocijom izdavačke delatnosti na Sajmu knjiga, Savez slepih Srbije obeležiće 70 godina postojanja

U godini u kojoj se obeležava jubilej 70 godina postojanja i rada, Savez slepih Srbije organizovaće nekoliko značajnih događaja

Tim povodom 12. oktobra u Sava Centru biće organizovana Svečana akademija na kojoj će, u prisustvu predstavnika državnih institucija, nevladinog sektora, saradnika i predstavnika organizacija slepih iz zemlje i šireg okruženja, uz prikladan kulturno-umetnički program, Savez prezentovati dosadašnje rezultate i ciljeve u pružanju podrške slepim i slabovidim osobama.

Na ovogodišenjem Sajmu knjiga po prvi put će učestvovati Biblioteka Saveza slepih Srbije “Dr Milan Budimir”, koja postoji 45 godina, sa svojom produkcijom zvučnih i Brajevih knjiga i gostima iz regiona.

Ove godine će se održati i 24. Muzički festival u kome učestvuju talentovani i muzički obrazovani članovi Saveza iz cele Srbije. Festival će biti održan u Domu vojske 4. novembra, a izvođače će pratiti Narodni orkestar RTS-a.

___________________________________________________________________________________________________________________

Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs