Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Studenti u akciji "Kosmetu na poklon"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

26. 12. 2016.

Studenti u akciji "Kosmetu na poklon"

Humanitarna sekcija Saveza studenata Pravnog fakulteta iz Novog Sada već drugu godinu realizuje humanitarnu akciju pod nazivom "Kosmetu na poklon", u sklopu koje novosadski studenti prave paketiće za mališane na teritoriji Kosova i Metohije

 

Pored Pravnog fakulteta učestvuju svi fakulteti sa novosadskog univerziteta, a pridružili su im se  i pravni fakulteti iz Beograda, Kragujevca, Niša, Vranja i Kosovske Mitrovice.


Do sada su održane dve humanitarne žurke i humanitarni turnir u asocijacijama na kojima su sakupljane stvari za novogodišnje paketiće.

Paketići će deci biti podeljeni od 11. do 13. januara, a za sada su najavljene posete Goraždevcu, Vidanju, Novom Brdu, Štrpcu.

Poziv da se pridruže ovo akciji upućen je i svim građanima, ne samo Novog Sada, nego i svih gradova u kojima su i fakulteti učesnici akcije.

Slatkiše, slaniše, igračke i školski pribor za paketiće mališanima na Kosmetu građani mogu da donesu na sledeće lokacije:

Novi Sad: Pravni fakultet, Fakultet tehničkih nauka, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Tehnološki fakultet, Prirodno matematički fakultet, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i Poljoprivredni fakultet, Medicinski fakultet, Udruženje Srba Hercegovaca i prijatelja u Srbiji.

Beograd: Pravni fakultet, Studentska organizacija „Sistem vrednosti“

Sombor: Predagoški fakultet

Subotica: Ekonomski fakultet

Zrenjanin: Tehnički fakultet

Kragujevac: Pravni fakultet

Niš: Pravni fakultet

Vranje: Visokoškolska jedinica Pravnog fakulteta u Prištini

Kosovska MItrovica: Pravni fakultet

 


Projekat: Medijska podrška razvoju civilnog društva u susret događajima Novi Sad omladinska prestonica Evrope i Novi Sad evropska prestonica kulture"
Projekat je sufinansirao Grad Novi Sad.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs