Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Nova godina u školi “Milan Petrović”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

29. 12. 2016.

Nova godina u školi “Milan Petrović”

Novosadska udrženja građana “Novi Sad”, “Sreća” i “Čepom do osmeha” sakupili su i darivali novogodišnje paketiće deci iz škole za osnovno i srednje obrazovanje “Milan Petrović

 

Dobrom raspoloženju doprinela je i novogodišnja predstava koju su odigrali članovi "Teatra mladih Mišolovka".  Svoj doprinos dalo je i Javno komunalno preduzeće “Parking servis”, kao i nekoliko privatnih firmi.

Poklone je ove godine deci delila Dejana Bačko, prvakinja Srbije i vicešampionka Evrope u para-tekvondou, a poznata i po svom umetničkom slikanju. Sve ovo ne bi bilo realizovano bez podrške roditelja i rukovodstva škole "Milan Petrović", koje, predano podržava ovakve događaje.

- Uvek je poseban osećaj kada se nađete u društvu roditelja, dece i prijatelja koji daruju, a taj čin darivanja i primanja je nešto što je sveto i u nama izaziva posebna osećanja - kaže direktorka  ŠOSO  za decu ometenu u razvoju “Milan Petrović” Slavica Marković.

- To zapravo znači umrežavanje u lokalnoj zajednici, shvatanje da smo tu i da postojimo, da smo vidljivi, mnogo vidljiviji nego što smo to bili prethodnih godina. Uvek se radujem kada se pod ovim krovom dešavaju ovako prijatna i lepa druženja, koja izazivaju radost kod svih prisutnih i hvala donatorima koji su otvorenog srca i koji su tu uvek da nam pripomognu. Želim svima da se zahvalim i poželim srećnu Novu godinu i božićne praznike.

Novu godinu u ovoj školi posebno je ukrasila i humanitarna akcija Studentske unije Tehnološkog fakulteta (SUTF), čiji su članovi uručili deci predškolskog uzrasta 60 paketića, za koje su slatkiše i igračke prikupili studenti. 

- Ne treba da postoji poseban motiv da se ovoj deci pruži poklon, makar to bio samo osmeh i vreme provedeno sa njima. Moje je zadovoljstvo što smo imali prilike da našim drugarima iz škole "Milan Petrović" pružimo i poklone u vidu slatkiša i igračaka i da im ulepšamo ove novogodišnje praznike kaže Miodrag Bilbija, predsednik Studentske unije Tehnološkog fakulteta.


Projekat: Medijska podrška razvoju civilnog društva u susret događajima Novi Sad omladinska prestonica Evrope i Novi Sad evropska prestonica kulture"
Projekat je sufinansirao Grad Novi Sad.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.


 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs