Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Ko je vlasnik medija u Srbiji?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

21. 06. 2017.

Ko je vlasnik medija u Srbiji?

BIRN, u saradnji sa nemačkim ogrankom Reportera bez granica (Reporters without borders) predstaviće u sredu 21. juna sa početkom u 11 sati u UK Paraobrod rezultate obimnog istraživanja o vlasništvu nad najuticajnijim medijima u Srbiji.


 
Specijalizovan veb sajt i onlajn baza podataka biće predstavljeni na javnom događaju,  21. juna u UK Parobrod, Kapetan-Mišina 6a, Beograd od 11h. 
 
Ujedno, istraživanje koje je sprovedeno biće osnova za dalju debatu o transparentnosti medijskog vlasništva i (ne)dozvoljenoj koncentraciji. Kroz javnu debatu biće formulisani i predlozi za rešenja za novu medijsku strategiju. 
 
Molimo vas da potvrdite svoj dolazak do ponedeljka 19.06. na mail dragana.sretenovic@birn.eu.com. 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs