Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Poziv za saradnju Naučno-tehnološkog parka Beograd
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

15. 11. 2017.

Poziv za saradnju Naučno-tehnološkog parka Beograd

Poziv za saradnju Naučno-tehnološkog parka srpskoj dijaspori

Naučno tehnološki park Beograd - NTP Beograd osnovan je u partnerstvu Vlade Republike Srbije, Grada Beograda i Univerziteta u Beogradu, uz podršku Vlade Švajcarske, sa ciljem stvaranja povoljnog okruženja za razvoj novih tehnologija i komercijalizaciju inovacija, razvijanjem veza između nauke i privrede. NTP Beograd trenutno okuplja više od 50 kompanija – startap i rastućih tehnološko-razvojnih kompanija.

NTP nudi atraktivan paket infrastrukturnih usluga i poslovne podrške svojim korisnicima, a sve u cilju da ove kompanije ubrzaju rast. Osim toga, NTP nudi saradnju, zajedničke projekte, organizaciju naučnih i preduzetničkih konferencija koje otvaraju mogućnosti za zapošljavanje novih kadrova. Veliki uspeh koji je postignut nakon dve godine rada delimično je rezultat prethodne podrške tehnološkog razvoja i preduzetništva u Srbiji od strane srpske dijaspore. Zato pozivamo sve članove srpske dijaspore da učestvuju u jednom ili više NTP programa za buduću uspešnu saradnju.

Više o svemu ovome možete pogledati na:

http://www.ntpark.rs/news_single/139/Poziv-za-saradnju-srpskoj-dijaspori

https://www.youtube.com/channel/UC_m0WcITw_RYVaGfM-S0_-w/videos

 

 

 


  

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs