Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Počeo upis u 41. generaciju Novinarske škole
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

22. 03. 2018.

Počeo upis u 41. generaciju Novinarske škole

Novinarska škola Udruženja novinara Srbije upisuje 41. generaciju polaznika. Predavanja počinju u martu, održavaju se subotom i nedeljom, ukupno tri meseca, a nakon toga sledi stručna praksa u nekom od medija po izboru polaznika.

 

Volite da pišete, istražujete i izveštavate? Mislite da biste se dobro snalazili pred TV kamerom ili radijskim mikrofonom? Steknite znanja i veštine novinarstva kod nas.

Novinarska škola Udruženja novinara Srbije upisuje 41. generaciju polaznika, a predavanja počinju u martu.

Naš kurs obuhvata sve moderne oblasti novinarstva, a predavači su cenjeni i iskusni profesionalci, urednici i novinari.

Od novinara se danas očekuje da bude multimedijalan, a naš kurs vas priprema za taj svet. Učimo vas pisanju vesti, izveštaja, reportaža, pravljenju medijskih fotografija, snimanju radio i TV priloga, intervjuisanju i javnom nastupu, pripremanju sadržaja za veb.

Pored ovih, danas osnovnih novinarskih formi, budući novinari moraju se pridržavati novinarske etike, prepoznavati spin i PR vesti i tako čuvati sopstveni integritet, što je takođe deo predavanja.

Istraživačko novinarstvo je oblast koja je danas posebno popularna, kod nas možete naučiti kako se dolazi do podataka neophodnih za priču i njihovoj proveri.

Predavanja se održavaju subotom i nedeljom, ukupno tri meseca, a nakon toga sledi stručna praksa u trajanju do četiri nedelje u nekom od medija po izboru polaznika.

Ukoliko niste iz Beograda školu možete pohađati i na daljinu, sva predavanja i vežbe su prilagođeni za online praćenje.

Školarina iznosi 43.000 dinara za polaznike koji školu pohađaju u učionici ili promotivno 39.000 dinara za polaznike koji  školu pohađaju na daljinu.

Sav nastavni materijal obezbeđuje Škola.

Prijavu za pohađanje Novinarske škole UNS-a u 41. generaciji možete poslati na novinar@uns.rs.


 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs