Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Dva i po dečaka, priče sa patakbloga – roditeljstvo iz ugla jednog tate
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

08. 06. 2018.

Dva i po dečaka, priče sa patakbloga – roditeljstvo iz ugla jednog tate

U petak 8. juna u 18 sati u pabu “Lazino Tele” (Laze Telečkog 16, Novi Sad) biće održana promocija knjige "Dva i po dečaka, priče sa patakbloga–roditeljstvo iz ugla jednog tate", autora Dejana Patakija

 

O knjizi će govoriti Dejan Pataki, autor, Andrea Mezei Rokvić, diplomirani psiholog, Temenos centar i Slađana Crvenkov, viša medicinska sestra Dom zdravlja Novi Sad, a moderatorka će biti Ilijana Berber – novinarka RTV Vojvodina.

Knjiga je izbor tekstova sa ličnog bloga (www.patakblog.com) u kom se opisuju roditeljske avanture i izazovi u odrastanju dva sina: Luke i Viktora, iz perspektive jednog tate. Tekstovi su iskreni, pisani tako da se svaki roditelj može prepoznati u opisanim situacijama. Knjiga nije uputstvo, više podrška za momente borbe protiv grčeva, rast zubića, prvih dana u vrtiću…

Uvod je napisao Marko Dražić iz redakcije NJUZ.net, dok su reči podrške potpisale Slađana Crvenkov - patronažna sestra, Danka Todorović - školica za trudnice “Mamin san” i Maja Tadić Simonović ex urednica portala “Bebac”.

Deo novca od prodaje knjige će biti namenjen kupovini stvari za odeljenje hematologije i onkologije u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, zbog toga što tamo dane i noći provode superheroji i njihovi roditelji.”

Cena knjige na promociji će biti 300 dinara. Knjiga se može poručiti sa sajta: patakblog.com po ceni od 360 dinara

 

 



Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs