Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Proglašenje pobednika konkursa „TONDACH KROVOPOKRIVAČA EVROPE 2012.“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

04. 12. 2012.

Proglašenje pobednika konkursa „TONDACH KROVOPOKRIVAČA EVROPE 2012.“

Kompanija "Potisje Kanjiža" proglasiće pobednike konkursa „Tondach krovopokrivača Evrope" za 2012. godinu na svečanosti 5. decembra , u 12 sati, u Svečanoj Sali Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Potisje Kanjiža, ove godine slavi stogodišnjicu postojanja, a ovim konkursom nastavlja praksu vrednovanja znanja i umeća projektanata započetu 2003.

Konkurs je od 2008. godine međunarodni a ove godine u fokusu stručnog žirija bila je kompetencija zanatlija, odnosno krovopokrivača, neposrednih izvođača krovova pokrivenih TONDACH proizvodima, u periodu od 1. novembra 2011.godine do 31.10.2012. godine.

Konkurs je promovisan u aprilu na ovogodišnjem sajmu građevinarstva. Na konkurs je pristiglo preko stotinu radova, a stručni žiri, kojim je predsedavala prof. dr Aleksandra Krstić-Furundžić sa Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, imao je težak zadatak da u konkurenciji 50 radova koji su ušli u uži izbor, donese odluku o pobedniku u nacionalnoj konkurenciji.

Ovaj konkurs je značajan ne samo zbog primamljivih novčanih nagrada za već realizovano delo, već i zbog prestiža koji se  od naših nacionalnih pobednika očekuje u međunarodnoj konkurenciji, s obzirom da je internacionalni pobednik iz 2008. godine bio upravo krov objekta izgrađenog na Zlatiboru.

Na ovom konkursu, evropski prvak postaće  vlasnik VW terenca AMAROK, TDI, 4x4, Offroad.

Velika završna međunarodna gala priredba planira se za kraj ove ili početak naredne godine.

O tačnom terminu i mestu održavanja ovog praznika građevinarstva javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs