Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Izložene fotografije "PRESS PHOTO SRBIJA 2012“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

25. 02. 2013.

Izložene fotografije "PRESS PHOTO SRBIJA 2012“

Odabrane fotografije sa konkursa "PRESS PHOTO SRBIJA 2012“ izložene su u Galeriji Press centra Udruženja novinara Srbije, Knez Mihailova 6/III.

U narednih mesec dana zainteresovani mogu da pogledaju neke od najinteresantnijih medijskih fotografija koje su izložene u Galeriji Press centra UNS-a.

"Cilj izložbe je da javnosti predstavimo neke od najboljih fotografija objavljenih u medijima, a koje su prošle godine pristigle na konkurs "PRESS PHOTO SRBIJA 2012“ ,“ rekao je Zvezdan Mančić, predsednik Centra za razvoj fotografije koji organizuje konkurs.

Među izloženim fotografijama su i glavnonagrađena "Istočno od raja“ Marka Risovića, sport reportaža Marka Risovića, zatim foto art reportaža "Balet“ Nebojše Markovića.

U toku je prijava za učešće na ovogodišnjem konkursu. Fotografi svoje radove mogu prijaviti do 1. marta 2013. godine preko sajta www.crf.rs.

Cilj konkursa je da afirmiše i promoviše fotografsku kulturu.


  

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs