Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  "Black Joker" i "Zoon Politikon" pobednici Skladište Festa 2013.
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

05. 06. 2013.

"Black Joker" i "Zoon Politikon" pobednici Skladište Festa 2013.

Muzičko-scenska manifestacija "Skladište Fest 2013.“ održana je 31. maja i 1. juna u Kruščiću (Opštini Kula), a pobednici ovogodišnjeg Festa su bendovi "Black Joker" iz Pirota i "Zoon Politikon" iz Podgorice.

 

Na dan otvaranja Festa nastupili su neafirmisani bendovi širom naše zemlje, dok su se druge večeri takmičili bendovi iz regiona.

Odlukom tročlanog žirija, pobednik prvog takmičarskog dana je pirotski bend “Black Joker”.

Pobednička ekipa, koja postoji od 2009. godine, ima 4 člana (Miodrag Miki Božić – glavni vokal, gitara, Vukota Vuki Ilić - gitara, prateći vokal , Vladimir Kostić Darkness – bas gitara, prateći vokal i Jovan Jovča Stefanović–bubnjevi).

Nakon završenog takmičarskog dela programa, sve prisutne je zabavljala poznata Novosadska grupa "The Petting Blues Band“.

Drugog dana "Skladište Festa 2013", jednoglasnom odlukom žirija, pobedio je bend "Zoon Politikon" iz Crne Gore koji je u maju izdao i svoj prvenac, a u čijem sastavu su: Ilija Gajević - gitara, vokal, Jovan Gajević - bas, vokal i Lazar Kojović - bubanj.

Nastup grupe “Atheist Rap" iz Novog Sada zatvorio je drugi takmičarski dan, a njihov frontmen - Dr Pop je i proglasio pobednike te festivalske večeri.

"Skladište Fest 2013.“ je mini rok festival koji afirmiše mlade umetnike i postoji od 2010., a od ove godine dobio je međunarodni karakter, jer su drugog festivalskog dana nastpili bendovi sa regionalne muzičke scene.

 

                                                           "Black Joker iz Pirota"

                                                            "Zoon Politikon" iz Podgorice

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs