Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Događaji i priče iz muzeja  |  Predstavljanje programa manifestacije "Muzeji Srbije 10 dana od 10 do 10" u Novom Sadu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Događaji i priče iz muzeja

06. 05. 2016.

Predstavljanje programa manifestacije "Muzeji Srbije 10 dana od 10 do 10" u Novom Sadu

Muzej grada Novog Sada organizuje konferenciju za novinare na kojoj će biti predstavljen program manifestacije "Muzeji Srbije, 10 dana od 10 do 10"

 

Muzej Grada Novog Sada organizuje 10. maja konferenciju za novinare povodom nacionalne manifestacije Muzeji Srbije, 10 dana od 10 do 10.  Manifestacija će se održavati od 12. do 21. maja, uz učešće preko 70 muzejskih i srodnih institucija u čitavoj zemlji, a realizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva za kulturu i informisanje Republike Srbije, Pokrajinskog sekreterijata za kulturu i javno informisanje i Grada Novog Sada.

O značaju ove manifestacije i ovogodišnjem programu, kada je reč o Novom Sadu, na konferenciji će govoriti Slaviša Grujić, pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje, Vanja Vučenović, član gradskog veća zadužen za kulturu, mr Tijana Palkovljević Bugraski, upravnica Galerije Matice srpske, a u ime domaćina pozdravnu reč uputiće msc Vesna Jovičić, direktorka Muzeja grada Novog Sada. 

Konferencija će biti održana u utorak, 10. maja  2016. godine, sa početkom u 12 časova, u centralnoj zgradi Muzeja grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi.

 

Za više informacija možete pozvati Ivanu Jovanović-Gudurić, tel. 063 853 44 71

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs