Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Događaji i priče iz muzeja  |  Izložba fotografija Moj Banat autora Milana Živkovića u Muzeju Vojvodine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Događaji i priče iz muzeja

09. 05. 2016. sreda, 11. maja, u 19 sati u Muzeju Vojvodine, Dunavska 37

Izložba fotografija Moj Banat autora Milana Živkovića u Muzeju Vojvodine

Izložba fotografija Moj Banat autora Milana Živkovića biće otvorena u sredu, 11. maja, u 19 sati u Muzeju Vojvodine, Dunavska 37.

 

Po otvaranju izložbe biće održana i promocija knjige BANAT istog autora.

Izložba Moj Banat predstavlja višedecenijski trud fotografa Milana Živkovića da zabeleži autentični život i izgled Banata iz koga i sam potiče i kojem pripada. Fotografije nastale u beskrajnim lutanjima banatskim prostranstvima dočaravaju svet udaljen od glavnih puteva, svet koji nam Banat može do danas ponuditi kao retko koji drugi. Uhvaćen objektivom majstora svetske reputacije, Banat nam se prikazuje kao oaza ljudi starog kova i  prostor bajkovitih pastoralnih pezaža. Kvalitet i nadahnuće čine  ovu izložbu nezaobilaznom na svakom putu i pokušaju bavljenja fotografijom.

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.





Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs