Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Događaji i priče iz muzeja  |  "Od privatnog ka javnom. Umetnička kolekcija kompanije Tarkett" u Galeriji Matice srpske
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Događaji i priče iz muzeja

10. 05. 2016. Galerija Matice srpske

"Od privatnog ka javnom. Umetnička kolekcija kompanije Tarkett" u Galeriji Matice srpske

Od 12. do 21. maja 2016. godine u Galeriji Matice srpske biće održana manifestacija "Muzeji Srbije, deset dana od 10 do 10. Manifestaciju su 2015. godine pokrenuli nacionalini muzeji sa idejom da kroz zajednički rad ukažu na bogatstvo i vrednosti koje se čuvaju u ustanovama kulture u Srbiji i da desetodnevnom akcijom svoje sadržaje i programe približe posetiocima.


Tokom svih deset dana posetioce Galerije očekuje bogat program, a pored stalne postavke imaće prilike da pogledaju izložbu "Od privatnog ka javnom. Umetnička kolekcija kompanije Tarkett".


Za sve informacije možete se obratiti Jeleni Ognjanović na telefon 021 4899 018 ili 069 1103 051.

 

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.

 


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs