Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Događaji i priče iz muzeja  |  "Jedan letnji dan u Dunavskom parku" u nedelju, 15. maja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Događaji i priče iz muzeja

15. 05. 2016. Dunavski park, nedelja, 15. maj

"Jedan letnji dan u Dunavskom parku" u nedelju, 15. maja

U saletli u Dunavskom parku, u nedelјu 15. maja 2016. godine, biće održan program pod nazivom "Jedan letnji dan u Dunavskom parku"

U 17 časova počinje igraonica za decu „Dunav... tu se ribe kupaju, repovima lupaju“. Naša najveća reka pored Dunavskog parka biće inspiracija za razgovor sa decom; Pričaćemo o Dunavu... našem moru, o ribama koje se u njemu kupaju i repovima lupaju, a zatim ćemo praviti – „pecati“ ribu koja se smeje.

U 18 časova dr Vladimir Barović održaće predavanje „Jovan Hranilović“.

Jovan Hranilović, predstavlјa markantnu pojavu svoga doba koja je po više osnova zadužila našu intelektualnu i stručnu javnost. Hranilović je bio dinamičan čovek koji je u svom događajima bogatom životu, bio svedok ali i aktivni učesnik u mnogim važnim istorijskim događajima koji su obeležili jedno vreme i naše prostore. Osim istorijskih podataka i činjenica, na predavanju će biti iznete i anegdote o Hranilovićevom drugovanju i prijatelјevanju sa velikim srpskim pesnicima poput Zmaj Jove Jovanovića i drugim uglednim građanima Novog Sada na prelazu iz XIX u XX vek.

U slučaju kiše program će biti održan u Muzeju Vojvodine, Dunavska 35.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs