Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Događaji i priče iz muzeja  |  Otvaranje izložbe fotografija "Moj muzej moj grad u Vrbasu"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Događaji i priče iz muzeja

17. 05. 2016. Gradski muzej u Vrbasu, 18. maja 2016. u 18 časova

Otvaranje izložbe fotografija "Moj muzej moj grad u Vrbasu"

Izložba fotografija "Moj muzej moj grad" biće otvorena u sredu, 18. maja u 18 časova, u Gradskom muzeju u Vrbasu.

 

Izložba fotografija "Moj muzej moj grad", što je ujedno i centralna tema ovogodišnje muzejske manifestacije, okupila je autore koji se fotografijom bave profesionalno ili amaterski, a koji su mogli da na konkursu učestvuju u dve ravnopravne teme. Prva tema odnosila se na prepoznatljive objekte, ljude, delove naselja i atmosferu, dešavanja ili osećanja koje autori gaje prema svom zavičaju. Druga tema je bila otvorena za različite stvaralačke ideje i primerene sadržaje vezane za Vrbas i okolinu.

Muzej u Vrbasu je temi "Moj muzej moj grad" posvetio raznovrsne programe koji ilustruju odnos muzeja i lokalne zajednice, a posebno mesto zauzima prezentacija stalne postavke, priča o Vrbasu, Jožefu Pehanu i izložbeno radionički prostor Etno kutak. 

Manifestaciji Muzeji Srbije, deset dana od 10 do 10 u Vrbasu priključili su se Gradska biblioteka Dsnilo Kiš, Recitatorski studio KCV, Bioskop Jugoslavija sa brojnim projekcijama, Gradski hor, Kancelarija za mlade, pevačka i dečja grupa Folklornog ansamba, likovni umetnici Vrbasa i Gimnazija u Vrbasu.

 Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs