Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Događaji i priče iz muzeja  |  Uskoro najveća muzejska manifestacija u Srbiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Događaji i priče iz muzeja

25. 04. 2017.

Uskoro najveća muzejska manifestacija u Srbiji

Kao i prethodne dve godine, i ove 2017. u maju će muzeji i srodne institucije širom Srbije organizovati muzejsku manifestaciju „Muzeji Srbije, deset dana od 10 do 10“.

Od 11. do 20. maja 2017, 90 učesnika na preko 100 lokacija širom zemlje garantuju odličnu zabavu uz umetnost i kulturu. Centralna tema ovogodišnje manifestacije „Muzej u gostima“ posebno će otvoriti mogućnost boljeg povezivanja institucija i njihovo predstavljanje u drugim sredinama.

Kao i prethodnih godina, svi sadržaji biće besplatni tokom svih deset dana manifestacije, koja obuhvata i Nacionalnu nedelju muzeja, Međunarodni dan muzeja (18. maj) i Evropsku noć muzeja koja se obeležava poslednje subote u maju, poznatiju kao Noć muzeja. Uz produženo radno vreme muzeja tokom manifestacije, od 10 ujutro do 10 uveče, očekuju nas zanimljive izložbe, veliki broj radionica, pratećih programa, posebno osmišljenih sadržaja za decu i mlade. Muzeji, kulturni centri, galerije, biblioteke, arhivi i druge ustanove spremaju nam zanimljivih deset dana maja koje ne bi trebalo propustiti.


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju. 


 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs