Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Događaji i priče iz muzeja  |  Muzej naivne i marginalne umetnosti iz Jagodine u Evropskoj noći muzeja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Događaji i priče iz muzeja

20. 05. 2017. Muzej naivne i marginalne umetnosti iz Jagodine, 20. maj

Muzej naivne i marginalne umetnosti iz Jagodine u Evropskoj noći muzeja

Program za završetak manifestacije Muzeji Srbije od 10 do 10

Za Evropsku noć muzeja Muzej naivne i marginalne umetnosti iz Jagodine pripremio je projekcije dokumentarnih filmova u saradnji sa Amabasadom Indije u Beogradu i Fondacijom Nek Čand iz Londona. Projekcije će biti od 10 do 22 časova.

Od 17 do 22 sata posetioci mogu pogledati izložbu i kupiti radove štićenika Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama iz Jagodine.

Od 19 do 22 sata biće organizovana Mala likovna radionica namenjena najmlađim posetiocima Muzeja. Za njih je pripremljen poseban kreativni zadatak, a ovogodišnja tema je: „Moj čarobni vrt“. Događaj je zamišlјen kroz druženje s decom školskog i predškolskog uzrasta da bi se podstakla njihova kreativnost i mašta.

Muzičko veče počinje u 20 časova, a nastupiće učenici Škole za muzičke talente iz Ćuprije i učenici škole Vladimir Đorđević iz Jagodine.

Otvoreni konzervatorski atelјe – priprema doniranih skulptura za izlaganje je na programu od 20 sati. Posetioci MNMU biće u prilici da poslednjeg dana manifestacije  posete otvorenu konzervatorsku radionicu u kojoj će se obavlјati reparacija i priprema skulptura indijskog autora Neka Čanda (Nek Chand) doniranih za Zbirku MNMU.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs