Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Događaji i priče iz muzeja  |  Bogat kulturni program u srcu Savamale
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Događaji i priče iz muzeja

08. 07. 2017.

Bogat kulturni program u srcu Savamale

Ovoga jula, treću godinu zaredom, u srcu Savamale, u Manakovoj kući (ugao ulica Kraljevića Marka i Gavrila Principa), oživeće stari romantičarski Beograd. Bogat kulturni program je i ovog puta podeljen u nekoliko celina: TEATAR NA ĐUMRUKU, SAVAMALSKI KONCERT, KINO MANAK i BOEMSKA SAVAMALA.

 

 

Ovogodišnji sadržaji zadovoljiće publiku najrazličitijih ukusa - od ljubitelja klasične muzike do džeziranog sevdaha, od starogradske muzike do multimedijalnih muzičko-scenskih performansa.

Pozorišni program koncipiran je na kamernim formama posvećenim jakim ženskim dramskim likovima, dok premijerni filmovi obeležavaju jubilej Velikog rata i promovišu običaje uvek istraživački atraktivne Stare planine.

I ovoga puta manifestaciju, koja se održava od 8. do 29. jula otvoriće poznati poeta Vitomir Vico Dardić ( u subotu 8. jula u 20.30 sati) programom MEĐU SVOJIMA; praveći omaž Vladislavu Petkoviću Disu i Milutinu Bojića, velikim pesnicima kojima se ove godine navšava 100 godina od smrti.

Manifestaciju organizuju Tangram Centar i Entografski muzej u Beogradu.



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs