Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Događaji i priče iz muzeja  |  Virtuelno putovanje kroz izložbu Galerije savremene likovne umetnosti Niš
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Događaji i priče iz muzeja

20. 05. 2018. Galerija savremene likovne umetnosti Niš, do 20. maja

Virtuelno putovanje kroz izložbu Galerije savremene likovne umetnosti Niš

Galerija savremene likovne umetnosti Niš, u sklopu muzejske manifestacije „Muzeji za 10“, pripremila je virtuelnu izložbu „Zbirka savremenog slikarstva u kolekciji GSLU Niš, otkupi 2014-2017”.

Virtuelno putovanje kroz izložbu posetioci mogu započeti sa gradskih trgova i parkova gde su postavljeni plakati sa QR kodom. Očitavanjem koda preko mobilnog uređaja posetilac ulazi u virtuelnu postavku najnovijih slika u kolekciji GSLU, koje su otkupljene od 2014. do 2017. godine.

Pored reprodukcija posetilac virtuelne izložbe može da pročita i prateći tekst i da podeli svoje iskustvo i utiske na društvenim mrežama.

Plakati GSU Niš sa kodovima biće postavljeni i u drugim muzejima u Srbiji, pa će posetioci manifestacije Muzeji za 10 moći da se presele u virtuelni svet postavke u Nišu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs