Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Događaji i priče iz muzeja  |  Otvaranje izložbe radova Dragana Radovanovića u Muzeju Vojvodine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Događaji i priče iz muzeja

02. 03. 2020.

Otvaranje izložbe radova Dragana Radovanovića u Muzeju Vojvodine

U utorak, 3. marta u 19 časova u Muzeju Vojvodine biće otvorena izložba radova Dragana Radovanovića (1949-2018), poznatog i priznatog novosadskog vajara i dizajnera.


Na otvaranju izložbe prisutnima će se obratiti: dr Drago Njegovan, direktor Muzeja Vojvodine, Suzana Milovanović, muzejska savetnica i Olivera Radovanović, a izložbu će otvoriti Ivan Karlavaris, dizajner fotografije.

 

U umetničkom delu programa nastupiće Tamara Adamov Petijević i deo hora Sveti Stefan Dečanski.

Na izložbi će biti prikazano stvaralaštvo Dragana Radovanovića u rasponu od gotovo pedeset godina rada. Posetioci će moći da vide skulpture, crteži, slike, nakit, kao i rezultate dugogodišnje saradnje sa Muzejom Vojvodine.

Izložba će biti otvorena do 22. marta.

Za sve dodatne informacije obratite se Odeljenju za odnose s javnošću i pedagoški rad Muzej:

Mejl: pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs ili Oliveri Radovanović, organizatorki izložbe, na broj telefona 063 476 920.

 

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs