Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Prethodni događaji  |  Najava IV regionalne konferencije posvećene manjinskim i lokalnim medijima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prethodni događaji

03. 11. 2015. Press centar UNS-a, DANAS 11 sati

Najava IV regionalne konferencije posvećene manjinskim i lokalnim medijima

Centar za razvoj manjinskih i lokalnih medija održao konferenciju za novinare

 

TEMA: Najava IV regionalne konferencije posvećene manjinskim i lokalnim medijima

 

Centar za razvoj manjinskih i lokalnih medija održao je konferenciju za novinare povodom najave održavanja IV Regionalne konferencije posvećene manjinskim i lokalnim medijima.

Ovu konferenciju pod nazivom “Razvoj medijskih brendova – da li smo spremni na promene?”, koja će biti održana 5. novembra u Beogradu, organizuju Magyar Szó, Media Change, Asocijacija medija Srbije, Heror Media Pont, Giacomelli media i Centar za razvoj manjinskih i lokalnih medija pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu i javno informisanje AP Vojvodine, Delegacije EU u Srbiji i EU Info centra.

Težište ovogodišnje konferencije biće na temama i razrešavanju dilema kako manjinski mediji u Srbiji i regionu razvijaju brendove svojih medija i koliko su menadžmenti medija spremni da eksperimentišu sa svojim medija  brendom/brendovima.

Cilj konferencije je da se kroz tri panela unapredi razumevanje za potrebu i nužnost razvijanja novih komunikacionih strategija manjinskih i lokalnih medija prema zajednicama sa kojima komuniciraju, novoj čitalačkoj publici i većinskom narodu i drugim manjinskim zajednicama, kako bi ih zainteresovali za događanja u svojoj zajednici.

 

Tim povodom, na konferenciji su govorili: Nataša Heror, CEO Heror Media Pont, Vladimira Dorčova Valtnerova, projekt menadžerka Centra za razvoj manjinskih i lokalnih medija i Tatjana Laketa, senior saradnik za korporativni PR i internu komunikaciju NLB Banke.

 

Snimak događaja: (snimak u full screen formatu možete pogledati u rubrici Video ili na you tube kanalu Press centar UNS)

 



Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Tim povodom, na konferenciji će govoriti:

- Rozalija Ekres, direktorka Magyar Szo

- Nataša Heror, CEO Heror Media Pont

- Vladimira Dorčova Valtnerova, projekt menadžerka Centra za razvoj manjinskih i lokalnih medija

- Branko Greganović, predsednik Izvršnog odbora NLB Banke 

- Tatjana Laketa, senior saradnik za korporativni PR i internu komunikaciju

 

 

Foto: M.Miškov

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs