Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Prethodni događaji  |  ODLOŽENO: Najava druge redovne skupštine Udruženja „Dosta je bilo – Restart“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prethodni događaji

11. 03. 2016. Press centar UNS-a, 11. mart 2016. godine u 10 sati

ODLOŽENO: Najava druge redovne skupštine Udruženja „Dosta je bilo – Restart“

Konferencija za novinare Udruženja „Dosta je bilo – Restart“ je odložena usled vanrednih okolnosti. O novom terminu bićete nakadno obavešteni.

 

------ ODLOŽENO ------

 

Press centar UNS-a/ PETAK, 11. mart 2016. godine u 10 sati

 

TEMA: Najava druge redovne skupštine Udruženja „Dosta je bilo – Restart“

 

Druga redovna skupština Udruženja „Dosta je bilo – Restart“ biće održana u nedelju, 13. marta 2016. godine u Belekspocentru, na Novom Beogradu, sa početkom u 11 časova.

Detalji o radu Skupštine biće izneti na konferenciji za novinare, koja će biti održana u petak, 11. marta u Udruženju novinara Srbije, s početkom u 10 časova.



Na konferenciji će govoriti:

- Saša Radulović, predsednik Udruženja i Pokreta

- Aleksandar Stevanović, potpredsednik

- Jasmina Nikolić, generalna sekretarka

- Tatjana Macura, članica Glavnog odbora


Udruženje „Dosta je bilo- Restart“ počelo je od nule, u januaru 2014. godine, okupivši nove ljude za novu politiku. Na izbore su izašli kao grupa građana organizovana u pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“.

Kako ističu, za mesec i po dana kampanje, bez ikakve organizacije na terenu i prisustva u medijima, njihova poruka je doprla do 75.000 ljudi koji su glasali za ovu grupu građana. Navode i da im je to bio jasan signal da su na dobrom putu.

Danas imaju preko 3.000 članova, 70 lokalnih odbora u Srbiji i 17 okružnih kancelarija, izgrađenih uz pomoć čistog entuzijazma i ličnog požrtvovanja naših koordinatora, koji se finansijski oslanjaju isključivo na sredstva od članarina i male donacije članova, a neretko i na sredstva iz sopstvenog džepa.

Kako naglašavaju iz Udruženja, njihovi članovi znaju da njihova politika može ostati čista samo ako ostane nezavisna od donacija krupnog kapitala.

Udruženje „Dosta je bilo - Restart“, koje razvija programsku politiku na osnovu koga deluje pokret koji izlazi na izbore, postavilo je do sada potpuno nove standarde u politici u Srbiji. Građani Srbije su to prepoznali. I na predstojećoj Skupštini postaviće nove standarde u načinu odlučivanja i kreiranja politike.

Skupština će biti organizovana po savremenom modelu „Otvorenog prostora“ koji se uspešno primenjuje u svetu i koji učvršćuje demokratski način odlučivanja, nasuprot autokratiji.

 

Direktan prenos događaja možete pratiti putem Live stream rubrike.

 

 

VREME:

PETAK, 11. mart 2016. godine

10 sati

 

MESTO:

Press centar UNS-a, Knez Mihailova br. 6/III,

Beograd

 

 



Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju. 


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs