Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Prethodni događaji  |  "Joakim u Gračanici"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prethodni događaji

17. 04. 2016. Press centar UNS-a, 17. april 2016. godine u 13 sati

"Joakim u Gračanici"

Zajednica profesionalnih pozorišta i Narodno pozorište Priština su održali konferenciju za novinare

 

Na konferenciji za novinare u Press centru UNS-a, bilo je reči o ovogodišnjoj selekciji predstava za 52. festival "Joakim Vujić", kao i odluci Zajednice profesionalnih pozorišta Srbije da se festival godine održi u Gračanici, na Kosovu i Metohiji.

U takmičarskom programu, pod nazivom "Od klasike do rijalitija i nazad" učestvovaće sedam predstava, od 18 prijavljenih. Takođe, u specijalnom programu, naslovljenom "Devalvacija pojedinca", koji je takođe takmičarskog karaktera, odigraće se četiri predstave.

Ove godine, festival "Joakim Vujić" će se održati od 14. do 21. maja u Gračanici. 

 

Govorili su: Nenad Todorović, direktor Narodnog pozorišta Priština sa sedištem u Gračanici, Ivana Nedeljković, predsednik Zajednice profesionalnih pozorišta Srbije i direktor Puls teatra iz Lazarevca, Vojo Lučić, direktor Knjaževsko-srpskog teatra iz Kragujevca i Ivan Vuković, direktor Narodnog pozorišta Niš.

 

Snimak događaja: (snimak u full screen formatu možete pogledati u rubrici Video ili na you tube kanalu Press centar UNS)


  Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs