Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Prethodni događaji  |  "Regulacija rijaliti programa"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prethodni događaji

19. 04. 2016. Press centar UNS-a, 19. april 2016. godine u 10 sati

"Regulacija rijaliti programa"

Misija OEBS u Srbiji, REM i Delagacija Evropske unije u Srbiji su održali okrugli sto

 

TEMA: Regulacija rijaliti programa

Prisutne su pozdravili Goran Petrović, V.D. predsednika Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) i Peter Burkhard, ambasador, Misija OEBS-a u Srbiji.  

O regulacija rijaliti programa u Srbiji je govorio je Ljubiša Kuvekalović, pravni savetnik, REM. 

Uporedna analiza pravnih okvira i primera dobre prakse u regulaciji rijaliti programa u zemljama EU predstavio je Tim Sater iz   Velike Britanije, ekspert za medijske politike i regulaciju.

U panel diskusiji "Kako obezbediti efikasnu regulaciju medijskog sadržaja u interesu javnosti" učestvovali su: Ljubiša Kuvekalović, pravni savetnik, REM,Tim Sater, Velika Britanija, ekspert za medijske politike i regulaciju, Miloš Stojković, advokat, Ratko Božović, sociolog, Jovanka Matić, komunikološkinja, Nada Korać, psihološkinja i Goran Marković, reditelj

Moderator je bio Đorđe Vlajić

 

Snimak događaja: (snimak u full screen formatu možete pogledati u rubrici Video ili na you tube kanalu Press centar UNS)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs