Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Prethodni događaji  |  „Korupcija u Srbiji danas“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prethodni događaji

12. 05. 2016. Press centar UNS-a, 12. maj 2016. godine u 10 sati

„Korupcija u Srbiji danas“

Centar za liberalno–demokratske studije održao je prezentaciju istraživanja i konferenciju za novinare

TEMA: „Korupcija u Srbiji danas“

Centar za liberalno–demokratske studije iz Beograda je, kao jedan od članova mreže SELDI (Southeast Europe Leadership for Development and Integrity), u februaru 2016. sproveo istraživanje o korupciji u Srbiji, a koje predstavlja i deo istraživanja koje pokriva celu Jugoistočnu Evropu.

Istraživanje je sprovedeno u okviru projekta “Civil Society for Good Governance and Anti-Corruption in Southeast Europe: Capacity Building for Monitoring, Advocacy and Awareness Raising / Civilno društvo za dobro upravljanje i borbu protiv korupcije u jugoistočnoj evropi: unapređenje kapaciteta za nadzor, zagovaranje i podizanje svesti” koji finansira Evropska Unija.

Tim povodom je 12. maja 2016. godine  održana prezentacija nalaza ovog istraživanja, a potom  rasprava o korupciji u Srbiji danas.

 

 

Govorili su  prof. dr Boris Begović, CLDS,  prof. dr Zoran Stojiljković, predsednik Upravnog odbora Agencija za borbu protiv korupcije, adv. Jelisaveta Vasilić, član Saveta za borbu protiv korupcije i  dr Boško Mijatović, CLDS.

Snimak događaja: (snimak u full screen formatu možete pogledati u rubrici Video ili na you tube kanalu Press centar UNS)

Snimak događaja I deo

Snimak događaja II deo

 


 Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs