Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Prethodni događaji  |  Ugalj - osporavani energent
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prethodni događaji

05. 08. 2016. Petak, 5. avgust2016. godine u 10 sati , Press centar

Ugalj - osporavani energent

Internet portal Balkanmagazin i Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije održali su stručni skup

TEMA: Ugalj - osporavani energent

Na skupu su govorili Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike, Slobodan Mitrović, izvršni direktor za tehničke poslove proizvodnje uglja u JP EPS, a uvodna izlaganja imali su Branko Jevtić, direktor sektora za razvoj procesa u proizvodnji uglja JP EPS, prof.dr Vladimir Pavlović, predsednik Komiteta za površinsku eksploataciju uglja Saveza inženjera rudarstva i geologije Srbije, dr Svetomir Maksimović sa Rudarskog instituta i dr Ratomir Stanić, tehnički direktor Rudnika uglja AD Pljevlja.

 

Učesnici na skupu bili su i predstavnici državnih institucija, naučne zajednice, stručnjaci, predstavnici strukovnih i privrednih udruženja, regionalnih elektroprivreda....
Skup je moderirala Jelica Putniković, urednica Balkanmagazina.
Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati u rubrici Video ili na you tube kanalu Press centar UNS

 


 Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs