Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Prethodni događaji  |  Najava "21. INTERFER-a"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prethodni događaji

20. 09. 2016.

Najava "21. INTERFER-a"

Organizacioni odbor Internacionalnog festivala repotraže i medija INTERFER je održao konferenciju za novinare

 

Press centar UNS-a/ Utorak, 20. septembar u 13.30 sati

TEMA: Najava "21. INTERFER-a"

 

U PRESS centru Udruženja novinara Srbije održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen Internacionalni festival reportaže i medija - 21. INTERFER, koji će se održati od 7. do 10. oktobra 2016. u Apatinu, Somboru i Banji Junaković. 

Na konferenciji su govorili: Nino Brajovi, generalni sekretar UNS-a u ime pokrovitelja festivala, i Tamara Popov, direktorica INTERFER-a.

"Ovaj jedinstven festival na svetu ove godine obeležava dve decenije postojanja. U periodu od 1996. do 2016.g. na njemu su učestvovali i nagrađeni najbolji reporteri naše zemlje, kao i regiona. Svake godine sve je više učesnika, što govori da je ovaj internacionalni festival našao svoje mesto na medijskoj sceni Srbije. Potvrda toga su i stotine reportaža koje su stizale iz najrazličitijih delova sveta, poput Kine, SAD, Australije, Irana, Nigerije, Venecuele, Šri Lanke i mnogih drugih", rekao je Nino Brajović.

I ove godine takmičarski deo će obuhvatiti pet kategorija: televizijsku, novinsku, radio, foto i društveno odgovornu reportažu.

"Sa radošću mogu reći da je već pristiglo preko 300 radova i da će ovo biti najmasovniji INTERFER do sada. Pored takmičarskog dela, biće interesantnih izložbi, aktuelnih novinarskih stručnih skupova i drugih sadržaja", rekla je direktorica Tamara Popov i pozvala reportere i sve medijske stvaraoce da prijave svoje radove za ovogodišnji INTERFER.

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs