Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Prethodni događaji  |  Sedma medijska konferencija dijaspore i Srba u regionu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prethodni događaji

27. 12. 2016. Press centar UNS-a, 27. decembar u 11 sati

Sedma medijska konferencija dijaspore i Srba u regionu

Udruženje novinara Srbije (UNS) i Ministarstvo spoljnih poslova – Uprava za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu organizovali su medijsku konferenciju dijaspore i Srba u regionu

 

TEMA: Sedma medijska konferencija dijaspore i Srba u regionu

Press centar UNS-a/ UTORAK, 27. decembar 2016. godine u 11 sati

Konferencija  je održana 27. decembra, sa početkom u 11 sati, u Pres centru Udruženja novinara Srbije (Knez Mihailova 6/III).

Sedma konferencija bila je posvećena jačanju onlajn kapaciteta organizacija i udruženja Srba u dijaspori i regionu, njihovoj ulozi u informisanju i promovisanju srpske zajednice u inostranstvu, prednostima korišćenja onlajn medija, kao i značaju usavršavanja za rad na internetu.

Na konferenciji je predstavljeno istraživanje o internet nastupu i zastupljenosti na mrežama udruženja i organizacija Srba u dijaspori i regionu, kao i predlozima za njihovo unapređenje. U okviru konferencije je organizovana i radionica na temu kreiranja sadržaja, promocije na društvenim mrežama i vidljivosti sajta.

Organizacijama i udruženjima iz dijaspore i regiona, medijima i drugim zainteresovanima bilo je omogućeno da predstave svoje medijske projekte namenjene dijaspori i Srbima u regionu.

 

Snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na you tube kanalu Press centar UNS

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs