Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Prethodni događaji  |  Позив за новинаре на семинар о ЕУ фондовима, ИПА програму и информисању о ЕУ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prethodni događaji

18. 06. 2019. УТОРАК, 18. јун 2019. године у 12 часова, Прес центар УНС-а

Позив за новинаре на семинар о ЕУ фондовима, ИПА програму и информисању о ЕУ

Министарство за европске интеграције Владе Републике Србије, у сарадњи са Делегацијом Европске уније у Републици Србији и Удружењем новинара Србије (УНС), одржало је семинар за колегинице и колеге под називом: „ЕУ за тебе – о ЕУ фондовима, ИПА програму и изворима информисања о европским интеграцијама“.

 

 

Прес центар УНС-а (Кнез Михаилова бр. 6/III, Београд)/ УТОРАК, 18. јун 2019. године у 12 часова

Семинар „ЕУ за тебе – Основно о ЕУ фондовима, ИПА програму и изворима информисања о ЕУ“

 

 

 

 

Семинар је одржан у уторак, 18. јуна са почетком у 12 сати у Прес центру Удружења новинара Србије у Београду (Кнез Михаилова 6/III).

Циљ обуке био је да новинаре информише о кључним инструментима подршке Европске уније за спровођење реформи у Србији, као и резултатима и могућностима коришћења европских фондова.

Семинар је отворила програмска менаџерка Делегације Европске уније Маја Вучковић Крчмар.

О кључним инструментима подршке Европске уније за спровођење реформи у Србији говорио је виши саветник у Министарству за европске интеграције Лука Пивљанин, док је о медијском извештавању о ЕУ фондовима и перцепцији грађана учеснике семинара упознала начелница Одељења за комуникације у овом Министарству Ивана Ђурић.

Комуникациони експерт пројекта „Јачање видљивости и комуникационих активности ИПА програма“ Марина Ракић је са колегиницама и колегама разговарала о изворима информисања о ЕУ на практичним примерима.

 

Пријаву за учешће на семинару са краћом професионалном биографијом и контакт подацима треба послати на мејл  unsinfo1@uns.org.rs  до петка, 14. јуна, до 12 сати.

 

Број учесника семинара ограничен је на 20. Предност ће имати  пријављени кандидати из Београда и околине јер ће семинари на исту тему бити организовани 27. јуна у Крушевцу и 9. јула у Суботици.

За  колегинице и колеге који нису из Београда организатор ће сносити трошкове пута и смештаја. У потврди учешћа биће достављене детаљне информације о догађају.  

 

1. ДЕО видео снимка семинара

  

 

2. ДЕО видео снимка семинара

 

Агенда семинара налази се у прилогу.

 

 

 

 



ВРЕМЕ:

УТОРАК, 18. јун 2019. године

12 часова





МЕСТО:

Прес центар УНС-а, Кнез Михаилова бр. 6/III;

Беогтрад





Информација може да садржи став који није став Прес центра УНС-а, уколико то није изричито наведено. Одговорност за садржину информације и тачност података сносе физичка лица или правна лица у чије име је Прес центар проследио информацију.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs