Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Prethodni događaji  |  22. telekomunikacioni forum "TELFOR 2014“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prethodni događaji

19. 11. 2014. Press centar UNS-a, 19. novembar 2014., 10.30 sati

22. telekomunikacioni forum "TELFOR 2014“

Društvo za telekomunikacije – DT, Beograd, Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu, IEEE Serbia & Montenegro COM CHAPTER održali konferenciju za novinare

 

 

TEMA: 22. telekomunikacioni forum "TELFOR 2014“

 

22. telekomunikacioni forum "TELFOR 2014“ će biti održan 25, 26. i 27. novembra 2014. godine u SAVA centru u Beogradu. 

Na TELFOR-u se prezentuju radovi sa istraživačkim i naučnim rezultatima, novim idejama, korisnim iskustvenim zaključcima, pregledni i radovi obrazovnog tipa. Posebno su cenjeni radovi u kojima se izlažu iskustva iz prakse.

Po pozivu Programskog odbora na TELFOR-u se prikazuju i pregledni radovi i prezentacije pojedinaca i kompanija. Ove godine prijavljeno je 335 radova uključujući i studentske, od toga veći deo pripada stranim autorima. Sekcije u kojima će se raditi: Politika regulativa i usluge u telekomunikacijama, telekomunikacione mreže, radio komunikacije, sistemi prenosa signala, obrada signala, optičke telekomunikacije, primenjena elektronika i multimedija...

Telfor uručuje priznanja "Ilija Stojanović" za najbolji naučni rad i "Blažo Mirčevski" za najbolji rad mladog autora.

TELFOR podržavaju:"TELEKOM SRBIJA", IEEE Region 8, VLATACOM, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, IEEE Serbia and Montenegro Section, PTT "Srbija" .

 

 

Učesnici: prof. dr Đorđe Paunović, predsednik Upravnog odbora TELFOR-a,  prof. dr Aleksandar Nešković, ETF, prof. dr Irini Reljin, pomoćnik ministra Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbijei  prof. dr Branko Kovačević, dekan ETF-a.

 

 Snimak događaja: (snimak u full screen formatu možete pogledati u rubrici Video)

 

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. 
Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose organizacije i institucije u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs