Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Najave  |  OTKAZANO-Promocija koncertne turneje ’’10 gradova, 10 izvođača – 50 koncerata’’, stanje muzičke scene i programi ustanova za kulturu u Srbiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Najave

01. 03. 2021. PONEDELJAK, 1. mart 2021. godine u 14 časova, Press centar UNS-a

OTKAZANO-Promocija koncertne turneje ’’10 gradova, 10 izvođača – 50 koncerata’’, stanje muzičke scene i programi ustanova za kulturu u Srbiji

Prilight PR Zemun Vas poziva na konferenciju za novinare

 

Press centar UNS-a (Knez Mihailova br. 6/III, Beograd)/ PONEDELJAK, 1. mart 2021. godine u 14 časova

Tema: Promocija koncertne turneje ’’10 gradova, 10 izvođača – 50 koncerata’’, stanje muzičke scene i programi ustanova za kulturu u Srbiji


Na promociji će govoriti:

- Lena Kovačević

- Nenad Zlatanović

- Nikola Vranjković

- Aleksandar Sedlar

- Jelena Vasović

- Nikola Vasiljević

Nakon godinu dana od prestanka organizovanja koncerata i manifestacija sa muzičkim programima, muzička scena je jedna od onih koja je najviše pogođena ograničenjima izazvanim zbog pandemije Korona virusa.

Nažalost, veliki broj ljudi koji radi u ovoj branši, pored samih izvođača, trpi velike, pre svega ekonomske posledice. Eventualna realizacija ove turneje, bila bi samo jedan od načina da se, koliko je to moguće, nakon pandemije ubrza proces saniranja navedenih posledica.

 

Usled Naredbe o o zabrani okupljanja u Republici Srbiji na javnim mestima u zatvorenom i otvorenom prostoru za više od pet ljudi, događaj možete pratiti isključivo u direktnom prenosu na Jutjub kanalu Press centra UNS-a na:
https://www.youtube.com/channel/UCe5T_8Szsm6oMRwBbaoGFWQ

 

 

VREME:

PONEDELJAK, 1. mart 2021. godine

14 časova

 

MESTO:

Press centar UNS-a, Knez Mihailova 6/III,

Beograd

 

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs