Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Saopštenje Udruženja građana Lekari i roditelji za nauku i etiku (LRNE)
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

01. 02. 2022.

Saopštenje Udruženja građana Lekari i roditelji za nauku i etiku (LRNE)

U nastavku možete pročitati saopštenje.

"Udruženje građana Lekari i roditelji za nauku i etiku (LRNE) je rodoljubiva snaga koja je nastala u verme moralnog pada i stručne degradacije kao rezultat zabrinutosti građana zbog ugrožavanja zdravlja dece i urušavanja zdravstevenog sistema.

S obzirom na stručnost naših čanova i veliku podršku građana, spremni smo da pomognemo u reorganizaciji zdravstvenog sistema onoj političkoj snazi koja prihvati sledeće ciljeve i principe: REFORMA ZDRAVSTVA, MEDICINA ZASNOVANA NA DOKAZIMA, ISTINITA I POTPUNA INFORMISANOST JAVNOSTI, SLOBODA LIČNOG IZBORA, BOLJA DOSTUPNOST ZDRAVSTVENIH USLUGA NA CELOJ TERITORIJI SRBIJE, POSEBNA ZAŠTITA ZDRAVLJA OSETLJIVIH KATEGORIJA (dece, trudnica i starijih sugrađana), OČUVANJE ŽIVOTNE SREDINE.

Naglašavamo da je ovo izborna godina i da svojim glasovima možemo da promenimo ovo alarmantno stanje. Očekujemo da će rodoljubive političke snage prihvatiti ove ciljeve, uključiti ih u svoje političke programe i dati garancije za njihovu realizaciju. Pozivamo članove udruženja LRNE i građane koji podržavaju ove ciljeve da glasaju za one političke snage koje će se boriti za njihovo ostvarivenje. 

Deca i zdrava životna sredina su naša budućnost!

Udruženje građana Lekari i roditelji za nauku i etiku (LRNE)".

 

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs