Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Drugi regionalni forum o zavisnosti i oporavku protiv droga 8. oktobra u Beogradu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

07. 11. 2022.

Drugi regionalni forum o zavisnosti i oporavku protiv droga 8. oktobra u Beogradu

Kancelarija za borbu protiv droga Vlade Republike Srbije, Svetska federacija protiv droga i Udruženje Izlazak, organizuju konferenciju za medije, povodom održavanja Drugog regionalnog foruma o zavisnosti i oporavku od droga, u utorak, 8. novembra 2022. godine u 8 časova, u sali Šonda2 Hotela “Mona Plaza” (Solunska 21, Beograd).

Ilustracija (foto: Pixabay)

Na forumu kojim ima za cilj da okupi predstavnike nadležnih organa državne uprave i organizacija civilnog društva koji direktno ili indirektno učestvuju u borbi protiv zloupotrebe droga, učestvovaće 200 stranih i domaćih eksperata, koji rade u oblasti borbe protiv zloupotrebe droga.

Tokom trodnevnog programa, učesnici će imati prilike da prisustvuju različitim predavanjima i učestvuju na radionicama, te da se upoznaju s rezultatima najnovijih istraživanja, primerima dobre prakse iz Republike Srbije i regiona, kao i rezultatima projekta „Biram oporavak“.

Izjave za medije daće predstavnici Kancelarije za borbu protiv droga Vlade Republike Srbije, Svetske federacije protiv droga, Udruženja “Izlazak” iz Srbije, Udruženja “Proslavi oporavak” iz Bosne i Hercegovine i Udruženja “Preporod” iz Crne Gore.

Organizatori konferencije pozivaju sve medije da isprate ovaj događaj.

Za sve dodatne informacije i potvrdu dolaska kontakt osoba je Aleksandar Žugić, tel: 061/255-27-37, imejl: aleksandar.zugic@izlazak.org


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs