Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Manifestacija "Dana Nikole Tesle 2024": Umetnička izložba
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

02. 07. 2024.

Manifestacija "Dana Nikole Tesle 2024": Umetnička izložba

Galerija Nikola Radošević sa zadovoljstvom predstavlja godišnju grupnu umetničku izložbu "Dani Nikole Tesle 2024," u saradnji sa Teslinom naučnom fondacijom. Ovaj događaj će se održati u Galeriji Nikola Radošević (Uskočka 5, Beograd) od 1. do 15. jula 2024. godine. Otvaranje izložbe je zakazano za 1. jul u 20 časova. Ova izložba odaje počast trajnom nasleđu Nikole Tesle, čiji pionirski izumi i dalje koriste čovečanstvu.

Ovogodišnja proslava obeležava 20. godišnjicu Tesline naučne fondacije. Odajemo počast Teslinom duhu sa ljubavlju, divljenjem i posvećenošću, ističući značajan uticaj njegovog rada kroz umetnost, kulturu, nauku i kreativnost.

Kreativnost, ključ transformativnih promena, je u središtu ovog događaja. Izložba umetnosti će predstaviti radove brojnih talentovanih lokalnih i međunarodnih umetnika, a takođe će sadržati kulturni program namenjen kako deci, tako i odraslima. Posetioci će imati priliku da se angažuju i učestvuju u raznim kreativnim aktivnostima, slaveći čuda inovacije i mašte.

Pozivamo vas da doživite "Dane Nikole Tesle 2024" na ovoj multimedijalnoj umetničkoj izložbi, gde Teslin genije oživljava kroz živopisne umetničke izraze.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs