Prethodni događaji
09. 02. 2012.
Trening u okviru projekta TECH.FOOD
Rešenja i intervencije za tehnološki transfer i inovacije prehrambenog sektora u regionima Jugoistočne Evrope
Trening u okviru projekta TECH.FOOD,
četvrtak 9. februar 2012. / 11:00, Knez Mihailova 6/III, Beograd
Institut za ekonomiku poljoprivrede organizuje treninge u okviru projekta "TECH.FOOD"
Tema:
Rešenja i intervencije za tehnološki transfer i inovacije prehrambenog sektora u regionima Jugoistočne Evrope
Srbiju u ovom projektu predstavlja Institut za ekonomiku poljoprivrede iz Beograda, koji je kao ciljnu oblast aktivnosti na Projektu odabrao mesno-prerađivačku industriju.
Pored Instituta za ekonomiku poljoprivrede, u projektu učestvuju institucije iz još šest zemalja Evropske unije: Italije, Mađarske, Rumunije, Austrije, Grčke i Hrvatske.
Cilj Projekta je ukazivanje na mogućnosti i razloge uvođenja inovacija u sektor mesno-prerađivačke industrije i umrežavanje interesnih grupa na nacionalnom i međunarodnom nivou.
Teme koje će biti predstavljene na treninzima:
- Proizvodi sa geografskom oznakom porekla (07. februar, od 11:00)
- Proizvodnja autohtonih proizvoda u Srbiji (09. februar, od 11:00)
Vreme:
četvrtak, 9. februar 2012. godine
11.00 sati
Mesto:
Knez Mihailova 6, III sprat
Kontakt:
Bojana Bekić i Marko Jeločnik
telefon 011/2972 852
065/3131980
www.iep.bg.ac.rs
Komentari (0)
ostavi komentarNema komentara.