Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Prethodni događaji  |  OTKAZANO: Milorad Dodik na promociji zabornika "Republika Srpska – uspon, osporavanja i odgovori"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prethodni događaji

10. 11. 2020. Press centar UNS-a, UTORAK, 10. novembar 2020. godine u 16 časova

OTKAZANO: Milorad Dodik na promociji zabornika "Republika Srpska – uspon, osporavanja i odgovori"

Događaj se odlaže zbog uvođenja novih mera za sprečavanje širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, odnosno zabrane okupljanja više od pet ljudi u zatvorenom prostoru----------------------------------------

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji i Informativno-politički portal "Sve o Srpskoj" Vas pozivaju na promociju zbornika

Press centar UNS-a (Knez Mihailova br. 6/III, Beograd)/ UTORAK, 10. novembar 2020. godine u 16 časova

Milorad Dodik na promociji zabornika "Republika Srpska – uspon, osporavanja i odgovori"



Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik govoriće u utorak, 10. novembra, u 16 sati u Press centru Udruženja novinara Srbije (Knez Mihailova 6/III) na promociji zbornika "Republika Srpska – uspon, osporavanja i odgovori", objavljenog u izdanju Predstavništva Republike Srpske u Srbiji i Informativno-političkog portala "Sve o Srpskoj".  

U zborniku su sabrana izlaganja Slobodana Antonića, Aleksandra Vranješa, Aleksandra Vujovića, Nenada Kecmanovića, Mitra Kovača, Milorada Kojića, Miroslava Lazanskog, Branka D. Lukića, Aleksandra Pavića, Dušana Prorokovića, Slobodana Reljića, Milomira Stepića, Darka Tanaskovića i Predraga Ćeranića na četiri tematske tribine: "Referendum o secesiji BiH 1992. i stvaranje Republike Srpske – 27 godina kasnije" (7. marta 2019), "Zašto Srpska neće u NATO?" (18. aprila 2019), "Šta BiH čini (ne)mogućom državom" (23. maja 2019) i "Republika Srpska u svjetlu novih činjenica o građanskom ratu u BiH", koja je za povod je imala otvaranje za javnost nekih `srebreničkih dokumenata` u britanskim arhivima (27. februara 2020).

Uvodnu reč za svaku tribinu imao je Mlađen Cicović, šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, koje je sve četiri tribine organizovalo sa Informaitvno-političkim portalom "Sve o Srpskoj", a suorganizator četvrte tribine bio je i Evroazijski bezbednosni forum. Predgovor zborniku napisao je Đuro Bilbija, urednik portala Sve o Srpskoj.

 

Direktan prenos događaja možete pratiti putem Live stream rubrike i You tube kanala Press centra

Obavezno je nošenje zaštitnih maski i poštovanje propisanog rastojanja u sali, kao i ograničenog broja prisutnih.


VREME:

UTORAK, 10. novembar 2020. godine

16 časova

 

MESTO:

Press centar UNS-a, Knez Mihailova 6/III,

Beograd



Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs