Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Prethodni događaji  |  „Inckov zakon – kraj Srpske ili raspad Bosne“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prethodni događaji

10. 08. 2021. UTORAK, 10. avgust 2021. godine u 11 časova, Press centar UNS-a (Knez Mihailova 6/III, Beograd)

„Inckov zakon – kraj Srpske ili raspad Bosne“

Informativno-politički portal „Sve o Srpskoj“ i „Fakti“, uz podršku Predstavništva Republike Srpske u Srbiji održali su tribinu

 

UTORAK, 10. avgust 2021. godine u 11 časova, Press centar UNS-a (Knez Mihailova 6/III, Beograd)

TEMA: „Inckov zakon –  kraj Srpske ili raspad Bosne“

U organizaciji informativno-političkih portala „Sve o Srpskoj“ i „Fakti“, i uz podršku Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, u utorak, 10. avgusta, u 11 sati u Press centru Udruženja novinara Srbije (Knez Mihailova 6/3) održana je tribina na temu „Inckov zakon –  kraj Srpske ili raspad Bosne“.

Na tribini su učestvovali srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i:  Darko Tanasković, Vladislav Jovanović, Nenad Kecmanović, Predrag Ćeranić, Aleksandar Pavić, Željko Budimir, Slobodan Reljić, Dušan Prorković, Aleksandar Raković, Milomir Stepić,  Goran Petronijević i Branko Lukić.

 U ime organizatora i Predstavništva Republike Srpske u Srbiji učesnike je pozdravio Mlađen Cicović, šef Predstavništva, a tribinu je moderirao Đuro Bilbija, urednik portala „Sve o Srpskoj“ i „Fakti“.

Učesnici Tribine bavili su se brojnim aktuelnim dramatičnim pitanjima...  Ko stoji iza Inckovog zakona za koji on tvrdi da ga je doneo samoinicijativno? Na šta cilja taj zakon koji preti hapšenjem svima koji sumnjaju u objektivnost Haškog tribunala? Koji je status Kristijana Šmita koji je „za Srpsku samo turista“, a „za Rusiju ne postoji“? Da li je to kraj institucije visokog predstavnika ili će ostati samo godinu dana bez bonskih ovlašćenja, kako predlažu Kina i Rusija? Može li Srpska da se odupre i novim i većim pritiscima tzv. međunarodne zajednice ukoliko sačuva jedinstvo vlasti i  opozicije, te građana, ali i Srbije i velikih saveznika? Kakav će biti rasplet najveće posleratne krize u BiH koja poprima dimenzije globalnog odmeravanja snaga?

 

Video snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na YouTube kanalu Press centar UNS.

 

Obavezno je nošenje zaštitnih maski i poštovanje propisanog rastojanja u sali, kao i ograničenog broja prisutnih.

 

VREME:

UTORAK, 10. avgust 2021. godine

11 časova

 

MESTO:

Press centar UNS-a, Knez Mihailova 6/III,

Beograd

 

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs