Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Prethodni događaji  |  "Uvod u svet ličnih finansija"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prethodni događaji

09. 12. 2023. SUBOTA, 9. decembar 2023. godine u 14 sati, Press centar UNS-a (Knez Mihailova br. 6/III, Beograd)

"Uvod u svet ličnih finansija"

Marko Nedeljković, softverski inženjer, održao je prezentaciju

SUBOTA, 9. decembar 2023. godine u 14 sati, Press centar UNS-a (Knez Mihailova br. 6/III, Beograd)

TEMA: "Uvod u svet ličnih finansija"

"Sigurno smo se do sad svi sreli i veoma smo svesni osnova finansijske stabilnosti - trošiti manje, zarađivati više, mudro ulagati i izbegavati visokokamatne dugove. Ali budimo realni, zaranjanje u ove oblasti može delovati veoma zastrašujuće.

Foto: arhiva M.N

Ako su nam se putevi nekad ukrstili, verovatno ste me čuli kako pričam o najnovijim skandalima ili interesantnim događajima na finansijskim tržištima. Vremenom sam primetio veliku radoznalost kod mnogih iz svog okruženja, što od ljudi željnih znanja te do pojedinaca prepunih interesantnih i korisnih iskustava na temu finansija.

To me je navelo da napravim prezentaciju deleći svoj lični način razmišljanja i pristup ličnim finansijama, s nadom da ću podstaći početnike u ovom svetu, dajući im osnovu i motivaciju, a pak sa druge strane voleo bih da privučem i iskusne umove i podstaknem ih da podele svoje znanje na nekom forumu gde je ono jako dobrodošlo. Ova prezentacija ima za cilj da upravo pokrene ovaj razgovor, unapređujući kolektivno razumevanje ličnih finansija.

Ja, Marko Nedeljković, kao softverski inženjer, koji je jako strastven na temu ličnih finansija prethodnih pet, šest godina ću izneti svoj lični pristup upravljanjem zaradom, troškovima i umetnošću investiranja: koje su opcije sa viškom kapitala koji posedujete, objašnjavajući da ne mora biti komplikovano da bi bilo efikasno. Analiziraću različite vrste dugova i investicionih prilika, kao i rizike uključene u to. Govoriću o upravljanju i pravljenju budžeta za troškove i zaradu.

Sve u svemu, pružiću vam pregled celokupnog pristupa koji jedan zaljubljenik za ovu temu ima i nadam se da ću vam dati nešto novo i nesvakidašnje što će vam pomoći u unapređenju i planiranju vaših finansija.

Ako vam ovo zvuči interesantno, prijavite se za događaj i krenimo zajedno na ovaj informativan put", navodi organizator.

Prezentacija je održana na engleskom jeziku, prijave su bile besplatne, više informacija na https://www.tactics.financial/presentations/personal-finance-getting-started

Kontakt za medije 069 627 737 Marko Nedeljković

 

VREME:

SUBOTA, 9. decembar 2023. godine,

14 časova

 

MESTO:

Press centar UNS-a,

Knez Mihailova 6, Beograd

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs