Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  Prethodni događaji  |  Festival računarskih finansija 2024
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prethodni događaji

06. 06. 2024. ČETVRTAK, 6. jun 2024. godine u 18 sati, Press centar UNS-a (Knez Mihailova br. 6/III, Beograd)

Festival računarskih finansija 2024

Računarski fakultet i Master in Computational Finance (MCF) program je organizovao Festival of Computational Finance 2024

ČETVRTAK, 6. jun 2024. godine u 18 sati, Press centar UNS-a (Knez Mihailova br. 6/III, Beograd)
 

Da li ste znatiželjni o računarskim finansijama i njihovom ogromnom uticaju na svet oko nas? Želite li da istražite mogućnosti koje ova dinamična oblast nudi inovativnim ekonomistima, poslovnim ljudima, naučnicima, programerima...? Onda ne propustite Festival of Computational Finance 2024!

Računarski fakultet je ponosan na to što u Srbiji i regionu razvija računarske finansije kroz Master in Computational Finance (MCF) program na engleskom jeziku. Od svog osnivanja u decembru 2020. godine, program je privukao izuzetne učesnike iz Srbije, regiona i celog sveta. U 2024/25. godini slavimo upis 5. generacije MCF studenata!

Tim povodom, govorili su:

- prof. dr Bojana Dimić Surla, dekanka Računarskog fakulteta - Uvodno obraćanje  

- prof. dr Branko Urošević, programski direktor MCF programa - Uvidi   o oblasti računarskih finansija i o MCF programu

Tokom događaja, ostvarena je interakcija i sa predavačima dr Miodragom Janjuševićem, dr Dragom Inđićem, dr Antom Dodigom  i dr Vladislavom Radakom, sa članovima savetodavnog odbora, kao i sa učesnicima MCF programa iz sve četiri prethodne generacije.

Bilo da nam se pridružite uživo ili virtuelno, imaćete priliku da se povežete sa zajednicom posvećenom tome da Beograd postane globalno središte računarskih finansija.

 

Za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju uživo, molimo vas da nam pošaljete zahtev na i-mejl: mcf@raf.rs kako biste dobili Zoom link za događaj.

 

- Radujemo se vašem dolasku i deljenju naše strasti za računarske finansije!- naglašavaju predstavnici RAF-a i MCF programa.

HD Video snimak događaja u full screen formatu možete pogledati  na YouTube kanalu Press centar UNS.

 

VREME:

ČETVRTAK, 6. jun 2024. godine,

18:00 – 20:00 sati po centralnoevropskom vremenu (CET)
 

MESTO:

Press centar, UNS, Knez Mihailova 6,

Beograd

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs