Prolom voda
Prolom voda
Naslovna  |  PC info  |  Izložba brendova „Kvalitet života“ na Petrovaradinskoj tvrđavi
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

PC info

04. 06. 2020.

Izložba brendova „Kvalitet života“ na Petrovaradinskoj tvrđavi

U okviru ovogodišnjeg 19. Festivala optimizma i porodice – Baby Exit, 27. i 28. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi biće otvorena izložba brendova pod nazivom „Kvalitet života“ kao zahvalnost svim humanim ljudima koji su dali svoj doprinos u vreme pandemije korona virusa.

 

 

Izložba će predstavljati i podsetnik za sve da život ne sme da stane i ukazuje na važnost privrede i društvenog oživljavanja Srbije.

Svi zainteresovani imaće priliku da svojim zanimljivim fotografijama, programima, predlozima ili aktivnostima oslikaju period izolacije iz svog ugla i pokažu dobar primer angažovanog stava nakon korone.

Svoju ponudu mogu da predstave kao poster na izložbi ili uz dodatnog promotera, dok su širi pokroviteljski paketi mogući kroz poklon program, zanimljiv štand ili neki drugi performans, kao i učešće u Internet kampanji.


Za dodatne informacije:

NVO InterArt

organizacija Baby Exit-a

Mob: 063 597 308

 

Festival optimizma – Baby Exit je manifestacija visokih moralnih vrednosti koja na jedinstven način afirmiše značaj porodice i važne društvene ciljeve za odrastanje dece. Zadatak joj je da stvori dobar okvir društva kroz čvrste temelje kulture mladog čoveka. Festival porodice, Baby Exit je prihvatio misiju da u narednom periodu stvori ambijent za razvoj i afirmaciju talentovane i kreativne dece za ponos nacije.

 


Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs